Mattes älskling 9 månader.

Min bebiskille fyllde 9 månader den 6/10. ♥ Jag kan inte begripa att han kom in i våra liv i mars! Och sedan dess så har han bott här hemma. Det är som att han aldrig har varit någon annanstans än boende i mitt hjärta. Jag har väntat på honom, helt enkelt. Och han har väntat på mig. En liten virvelvind är han. Snäll, fantastisk, charmig. Han är allt som jag har sökt efter i en kontaktannons för hundar. ♥ Mattes hjärta, gosisnos. Min lilla tarm. ♥ Jag funderar på att sy en kängurupung på alla mina kläder så kan han följa med mig överallt! Nu när vi har lärt känna varandra lite mer så tänkte jag göra en liknande lista som jag gjorde när han var mindre. Du hittar den gamla listan HÄR om du vill läsa den igen. ♥
 
♥ Farkas är social. Väldigt social. Han vill aldrig att jag ska gå på toaletten själv, nej. Han ska hålla mig sällskap. Såklart! När jag studerar så vill han vara nära och ligger mestadels vid mina fötter och väntar på att jag ska bli klar. 
 
♥ Soffmys är bland det bästa han vet. Vilket är roligt för tidigare så hade han för mycket sprall i kroppen för att ligga still en längre stund, men nu har han förvandlats till en liten mysoxe! 
 
♥ Han gillar att titta på världen. När sopbilen kommer så står han mer än gärna och liksom betraktar vad som sker. Han säger inget, är helt tyst. Han står bara och tar in världen. Haha, så charmigt! 
 
♥ Han är rädd om sina tassar/tänder och han är inte överförtjust i att klippa klor och borsta tänder. En liten diva har hittat hem! 
 
♥ Farkas älskar vatten. Han är mer än gärna ute när det regnar och han gillar att bada. Han är dessutom en duktig simmare och tar sig framåt väldigt fort. Lilla djuret!  
 
♥ Han gillar att kramas och vill gärna vara nära. 
 
♥ Farkas är en bebiskorv. Hela hans lilla väsen är som en liten människobebis även fast han är en hund (låter helt sjukt, jag vet, det tycker nog min fästman med) men jag har sådana moderskänslor för honom. Jag oroar mig för honom (har ibland katastroftankar som jag skjuter ifrån mig) när jag inte har honom i närheten osv. Precis som med en nyfödd människounge. MIN bebis! Alltid min bebis! 
 
♥ Han är oerhört älskad. Det finns inte en själ Farkas har mött som känt ovilja i närheten av honom. Det är något med honom som gör andra kära. Han är en riktig älskling. 
 
♥ Han har lärt sig apport på egen hand hur nu det har gått till. En dag så började han bara hämta sina grejer och ville att vi skulle kasta. Han är väldigt smart. 
 
Jag älskar denna lilla hund besinningslöst. ♥ Han är allt vad jag har drömt om! 
 
☾ Abra † & Farkas | #Farkas, #papillon | |
Upp