Ett vackert besök på Ales stenar.

I fredags åkte vi på en roadtrip till Skåne för att besöka fästmannens släkt (men jag kanske ska säga familj eftersom han ändå är iranier). 😘 Bilresan tog över 6 timmar, så det var en bit att åka. Och jag som aldrig varit i Malmö (eller Skåne överhuvudtaget) tyckte att det skulle bli lite spännande att se något nytt. Vi hade rätt tur med vädret och sikten var god. Alla fält som susade förbi bilrutan, det kändes verkligen som att vara i Danmark. Och ni som känner mig vet att jag älskar att vara i Danmark (har släkt där). 💜 Det var något alldeles extra. I lördags så bestämde vi oss för att åka till Ales stenar för att kolla läget och fylla på med ny energi. Det är något visst med att besöka dessa kraftplatser.    
 
Kolla, vad fint! Tänk att de stått så länge, dessa vackra stenar.  
 
Jag blev verkligen tagen, och fylld med ny energi inför sommaren och min kommande födsel. 
 
Haha, nu får ni riktigt se stenarna ur alla vinklar och vrår! 
 
Jag passade på att ladda några väl valda kristaller när jag ändå var på en sådan magisk plats. 
 
Jäklar vad den energin tog! 😉
 
Så vackert att det gjorde lite ont när vi stod där och blickade ut mot havet. 💜 Det är något att samla på naturupplevelser. 
 
Vinkade adjö, men vet att det inte är sista gången jag besöker denna magiska plats! 💜
 
Jag (vi) var klädda i blått dagen till ära; jag och min lilla bebis som busar flera gånger om dagen. 💜 Nu har det ibland börjat kännas rätt ordentligt när han sparkar till. Särskilt på min kissblåsa... som han gillar.
 
Det var en fin resa även om jag var väldigt trött från och till. Men det får man liksom vara när man är gravid i v. 28! Jag vilade och sov en del när det blev lite för tufft. Tack till familjen i Malmö för att vi fick besöka er, det var väldigt mysigt! 💜 Nästa gång följer en liten med oss på äventyr och jag är förhoppningsvis lite piggare! 
 
#alesstenar - #malmö - #ystad