Göra om hemma, engelsk brakfrukost & en liten tjusare.

Det är lite kaos hemma hos oss just nu. För vi målar om. Eller vi och vi, min karl målar om. Jag som preggo ska knappast måla om. Och även om jag kunde så skulle jag verkligen inte våga! Känner mig mer och mer otymplig också, trots att magen inte är jättestor än. Lika vig som ett kylskåp numera. När vi är klara får ni givetvis se resultatet! Tanken är att vi ska ha en grön-grön loggia, med massa växter. En växtvägg, till och med är det tänkt när vägghyllan är på plats. Kolla på kaoset! ↓
 
Vi har flyttat ut alla grejor så nu är det kaos (!) tur att bebis inte är här än. Då hade det varit svårt att leva i kaoset. Tur att det inte är speciellt mycket som ska in igen. Loggian är liksom inte överbelamrad med grejer. 
 
Väggen före. 
 
Efter första strykningen. Nu vill ni se slutresultatet va! Kommer snart, i en kanal nära dig...
 
Vi har ju också firat påsk, såklart. Jag fotade inte sådär värst mycket (världens sämsta bloggare, som är mer i nuet än i sina inlägg). I söndags så for vi till stan för att käka brunch. Vi for till Greasy Spoon och käkade en riktig engelsk frukost! Jävlar vad mätta vi blev, kan jag meddela. Jag var inte hungrig förrän till kvällen och det, vill jag lova, är en ovanlighet för min del nu för tiden. Jag åt deras veganska alternativ eftersom jag var orolig att ägget skulle vara rinnigt vilket är det värsta jag vet. Får rysningar av äggula som rinner över tallriken, usch!
 
Och igår så åkte vi och fikade på Gamla Orangeriet. Ett hett tips till alla som älskar att fika, och älskar växthus + vackra trädgårdar! Mitt bakverk var så fint att jag glömde att fota det, och bara var tvungen att käka upp det ögona bums! Men ni får en mysig bild på Farkas och lilla magen istället. 😘 Jag hoppas att er Påsk var lika mysig som min! 
 
Jag har verkligen njutit av ledigheten och tagit vara på varje stund, känns det verkligen som. Vi har umgåtts med familjen och ätit god mat, åkt på roadtrips. Ja, jädrans! Tanken är svindlande, tänk, att nästa år så har vi förhoppningsvis en liten bebis även utanför magen. 💜 Ni anar inte hur mycket jag längtar efter att lära känna henom! I slutet på april får vi förhoppningsvis veta om det blir en hon eller han. Så spännande! Jag tror pojke, Mani tror flicka. Vi får se, helt enkelt. 😅
 
#gamlaorangeriet - #greasyspoon