Ett smakprov på Gotland & Fårö.

Hej, alla fina! I förra veckan var vi på Gotland. Resan dit var magisk. Tänk att få resa ut nu efter månader av hemmavistelse. Det var en fantastisk resa, på alla sätt. Som jag längtat & väntat. För ni vet väl att en av mina största drömmar är att en dag hitta ett hus på Gotland? Ett gammalt ett, med historia. Gärna ett litet spöke i trappen. Helst ett vackert hus på Fårö, men Gotland duger fint det med. Gärna ödsligt, med få grannar.. följ med på ett smakprov! ↓
 
Det första stället som vi besökte när vi väl var framme var Jungfrun; en av Gotlands största raukar, om jag inte minns fel. Den var stor, ja det var den. Och det var ett stup, ett riktigt stup.. bara rätt ned.. ↑ där vid kanten. Inga sådana säkerhetsrisker skulle någonsin tas i Stockholm. Men nu, ja nu är vi på landet. Så skönt!
 

Vacker utsikt vid Jungfrun. Inget fastland i sikte!
 
Vi bodde på Sudersand resort och hyrde en av deras stugor. Här är precis vid stranden, som vi bodde 1 minuts promenadväg ifrån. Kvällspromenaderna där.. magiskt. Ljudet av havet, fantastiskt.. vill bara hem igen. 
 
Som vi badade i det salta vattnet. Gurkan tyckte att det var jätteroligt med vågorna. 
 
Självklart laddade jag mina kristaller (ett urval) med både solsken och saltvatten. 
 
Crêperie tati / Kutens bensin. En av de ställen som vi åt på. Så fint! Ska visa er runt här mer. 
 
En kvällspromenad med Abra, som gillar den mjuka sanden. 
 
Nattfjärilen som sa hejdå till mig när vi skulle fara hem. Är ett tecken för mig som visar hur bra livet kan vara nästan alltsom ofta numera, ♥ När jag såg den så visste jag att det inte är sista gången vi är här. Och inte bara på besök. 
 
En sista bild på Gurkan med alla sina nya strandleksaker. Hon sitter i ett hål som vi grävde. Hur djupt som helst och verkligen ned till vattnet. "Jag vill hoppa i!" Så mysigt, och vilken resa! ♥ Jag ska visa er mer när jag laddat över mina bilder från min systemkamera. För ni vill se lite till, va?  
 
#fårö - #gotland - #kutensbensin
1