Midsommarfirande, Gröna Lund & en nybliven 33 åring.

Äntligen var det dags att fira Midsommar igen! Senaste gången vi gjorde det på traditionellt vis var 2019 (och det är ju i ärlighetens namn ett litet tag sedan). Den här Midsommaren njöt jag riktigt ordentligt och tittade lite extra på Bromma folkdansgille när de dansade och spelade. Jösses, vilken varm dag det var! Jag är så imponerad av att de klarade av att dansa i den höga värmen. Hatten av! 💜 Vi dansade till och med runt stången, jag och min fästman. Jag barfota! Något som vi aldrig någonsin tidigare gjort tillsammans, ja det var något alldeles extra denna Midsommar! 😍 Det var fullt av människor som ville fira. Och vi satt i skuggan, som tur var för det var alltför varmt att bara hänga i solen utan att kunna svalka av sig. 
 
Jag och min Midsommar-onga! 💜 Som helt själv valt sin klänning dagen till ära. Spännande att hon valde en orange klänning, det tror jag faktiskt inte att jag såg på någon annan!
 
Vi hade värsta picknicken! Svärmor fixade smörgåsar och tilltugg; jag gjorde cupcakes. De blev väldigt goda, rent smakmässigt. Utseendemässigt, nja. Detta är en mycket smickrande bild tagen uppifrån, lite längre ned på sidan. ↓
 
Ja, men ni förstår ju. Njut på den, hälsar soldyrkarna! 💜
 
De blev riktigt, riktigt goda men jag hade alldeles för mycket smet i formarna så de rann över och sådär. Men, skitsamma. Jag är inte perfektionist och så länge det smakar bra så är jag nöjd och så är det med det. 💜 Vill ni kolla på receptet så hittade jag det HÄR!
 
På lördagen drog vi till Gröna Lund och åkte karuseller, berg och dalbanor och åkte spöktåg. 💜 Mani hade fixat åksjuketabletter till mig, och dessutom ett par åksjukearmband som jag tycker funkade alldeles extraordinärt! Vi åt även våfflor, popcorn och sockervadd. Ja, ni förstår ju vilken superdag vi hade. Jag åkte till och med det minsta Fritt Fall för barn och alla berg och dalbanor som Livias längd tillät, Twister bland annat. Och det var inte så lite, en del var fan lite extrema och man slängdes hit och dit men det var ändå väldigt roligt! Tänk att man aldrig slutar upptäcka sidor hos en själv? 
 
Gurkan och jag åkte kärlekstunneln en gång extra när Mani åkte värstingarna. 😇 Jag hade nog kunnat åka spöktåget en gång till, men det ville inte Gurkan... 😎 
 
På söndagen åt vi på Koh Phangan för att fira Mani 33 år! Egentligen fyller han år idag (28/6) men vi firade på söndagen för att Gurkan skulle få vara med. Jag tog en lite för stark rätt. Som tur är så kunde jag sova som vanligt, och nej jag fick inte ont i magen. Haha, gud. Kanske blivit härdad av all chilli som jag har i maten numera? Allt var supergott, och deras milkshakes... mmm, gott! Fick två, så lyckliga jag! 💜 
 
Annars så har vi chillat lite på stranden, och en dag såg vi den här tjusiga svanpappan, hans fru och alla deras ungar. 💜 Han var väldigt social och sa hej ett antal gånger, helt utan rädsla. Så himla vackra djur, det är verkligen något speciellt att sitta och titta in i ett vilt djurs ögon på det viset, så himla nära. 💜 Jag skickar härmed ett STORT tack till alla fina bilder som Herr Träd skickat till mig, och som gjort detta blogginlägg möjligt. Kanske blir hans nya namn på bloggen? Herr Träd.