Allt som är på gång.

Mörkret ute nu är som mest påtagligt. Ibland känns det som att det är natt mitt på dagen. November är en märklig månad i mångt och mycket. I helgen var jag på det tredje kurstillfället på min mediumutbildning. Att få gå in i en annan verklighet, en som inte är kopplad till det som jag sysslar med i vanliga fall. Vilken dimension det ger! Så kul det var. ♥ Att jobba med tarotkorten medialt. Först gick det väldigt bra och sedan gick det ganska trögt. Jag antar att det var för att jag var väldigt trött på söndagen. Men det är bara att öva, öva och öva! Ni har mig som mer än gärna ställer upp om ni vill bli spådda i mina kort. Bara säga till så ordnar vi något! Nu har jag anmält mig till den andra delkursen som börjar nästa år. Åh, så spännande! Jag bara älskar det, har hittat hem, mer än så kan jag egentligen inte säga. ♥  
 
Annars har den här veckan varit full av studier. Jag har suttit ned hela gårdagen och idag har jag också spenderat många timmar framför datorn. Min C-uppsats har helt klart tagit fart och det känns som att jag har ett tempo nu som jag inte hade innan. Jag bygger som alltid upp ett skelett och sedan så fyller jag på allteftersom. Just nu är jag inne på mitt största material (antar jag) som innebär mycket lyssning och anteckande. I skrivande stund så gäller det bara att få ned det på pränt och sedan så får jag gå in i detalj och redigera när jag är färdig med första steget. Vilket jobb det är! Som tur är så har jag rätt mycket tid på mig fortfarande. Den 30 december ska uppsatsen vara i princip färdig och skickas in till handledaren som ska komma med sina sista synpunkter. Den 5 januari ska uppsatsen skickas in och då ska den vara färdig. Jag har all tid i världen. Särskilt om jag jobbar på som jag har gjort hittills. Imorgon ska jag ha mitt andra möte med handledaren och jag tror att jag kommer att få väldigt bra respons och synpunkter.  
 
Mm. Det är några väldigt speciella veckor som jag har framför mig, det är helt klart. Men jag tycker samtidigt att den här tiden är den roligaste. Den självständigaste delen som enbart hänger på mig och hur jag presterar i takt med tiden som jag har. Gillar tidspress i vissa avseenden och det är roligt när sidantalet bara fylls på även om jag vet att det är 34 sidor oredigerat i nuläget. Jag kommer på mig själv med att föra anteckningar i huvudet när jag inte aktivt skriver på uppsatsen. Jag har kommit in i arbetet nu, vilket är en lättnad. Jag är så glad att jag blev godkänd på de övriga delkurserna så nu kan jag bara koncentrera mig på uppsatsen. Så skönt. Nedräkningen är nere på 199 dagar nu. Sedan kommer jag att ta min examen, bli färdig och aldrig mer. Då blir det kalas i samband med att jag fyller 30 bast. Vilket år jag kommer att ha nästa år. 2022 kommer att bli speciellt det känner jag på mig.