2013-04-27 / Tuta, Gurkan 8 år!

Vår tjej har blivit riktigt stor. Tänk, redan 8 år! Hon kan läsa jättebra, och räkna kan hon också! Allt kan hon som är bra att kunna. Världens snällaste unge. ♥ Känns overkligt på riktigt. Hur kan det vara 8 år sedan som hon kom in i mitt liv? Jag är ledsen att jag minns bebistiden så lite som jag gör. Tur som sjutton att vi kan skapa nya minnen tillsammans. ♥ Självklart firade vi födelseda'n med buller och bång. Till middag serverades hamburgare med sötpotatis och guacamole. Gurkan ville ha en chokladtårta och självklart fick hon det. En riktigt mäktig en! Chokladfjärilen på toppen var enbart hennes. Gott! 
 
Jag kommer alltid tycka att det är en magisk grej att ha fått blivit förälder så "tidigt" (även om jag aldrig tyckt att jag var ung som 21 år). Kanske kommer vi sitta där en dag, jag 91 år och Gurkan 70 och prata om livet. 
 
Vår lilla familj. ♥ Känner mig tacksam! Vi får tvinga på alla hattar för de två andra firandena som vi ska ha i veckan. Ett på fredag när pappa/morfar kommer och ett på söndag när vi firar med Stockholmsfamiljen. Hurra, hurra! 
 
Ett stycke födelsedagsbarn och en liten valpis. ♥ (Bäda växer så att det knakar!) Den ene är lugnare än vad den andre är, hehe. 
 
Vilket firande vi hade! Jätteroligt. Mätta blev vi också!  Vilket firande vi hade. Men än är firandet långt ifrån över! Det sägs ju att alla viktiga händelser ska firas i minst tre dagar. Precis så kommer det att bli i år. Grattis, Gurkan! Hurra, hurra, hurra, hurraaa! 
 
Vill tipsa om en film på Netflix som är en jättefin barnfilm -  Alligatorpojken Arlo. På det hela taget en extremt modern Netflixproduktion. Se den! Med eller utan unge, det väljer bara du! 
 
#födelsedagsbarn - #födelsedagsfirande - #grattisgurkan8år
1