Semesterstängt ibland.

Semestern fortsätter här hemma. Det är väldigt varmt (som det har varit under hela tiden i veckor nu.) Det är obeskrivligt vad varmt det är. Inte klokt! Man ska väl inte klaga; även fast det är olidligt när det är såhär i veckor. Regn behövs! Allt är knastertorrt ute. Har ni någonsin varit med om en sådan här torr sommar?

Vi fortsätter med arbetet här hemma. Vi har målat om i sovrummet nu också. Det kommer ett inlägg lite senare som bara kommer att behandla det. Sovrummet blev så fint! Som ett lugnt hav. Borta är psykostapeten från helvetet. Vi är hur nöjda som helst! Igår latade vi oss på stranden. Idag kommer vi att göra exakt samma sak. Dra till stranden och bara ta det lugnt. Får bara inte glömma att täcka ryggen idag. Brände mig igen. Det är svårt att i denna värme sky solen. Numera är det oundvikligt. Vi får hoppas att det regnar i helgen! Pappa sa det. Min sambo sa samma sak. Vi får helt enkelt hålla tummarna! Kan inte låta bli att tycka synd om all växtlighet som bor ute i detta nu. Träden.. jösses. 

Jag svettas som en galen person från en annan planet. Mitt hår klistrar sig för pannan. Jag vill bada utomhus mer än aldrig förr. Igår badade vi två gånger. Och var i vattnet länge. Idag blir samma sak. Minst två gånger dopp. I Blå Lagunen så badade vi tre gånger. Det är helt otroligt för att vara jag. Jag har inte gärna badat tidigare. Inte på flera år. Frågan är vad man annars ska syssla med i denna hetta? Jag brinner, hallå! Behöver medelhavskläder. Har tyvärr inga! Jag har blivit brun. Denna färg visste jag inte att jag besatt.