När naturen kommer inomhus.


Min promenadväg hem från skolan på morgonen. Lika vackert varje gång. Jag älskar att bo i skogen. Jag skulle aldrig byta ut detta mot en lägenhet mer centralt med ingen natur i sikte. Jag trivs för mycket med mina promenader i det fria. 

Idag ville naturen följa med mig in en liten stund. I vår loggia så har vi en liten fågelmatare med jordnötter i. Varje dag, hela tiden så kommer det små kompisar för att käka. Ofta har vi två hackspettar här, både hona och hane som festar loss. Här ser ni en liten talgoxe som ville säga hej under morgonkvisten. Hon kom ut i friska luften och tittar nu in på mig från fönstret. En liten tjusare minsann. 😊

Idag börjar jag fredagen med att påbörja min tentavecka. Igår hade jag ledigt bestämde jag (lyxigt!) men idag så har jag bestämt mig för att börja med denna skrivuppgift. Är jag konstig som tycker att det är rätt roligt med tentor? Jag gillar att skriva så det går inte direkt någon nöd på mig under dessa veckor som jag har suttit och hållt på sammanlagt. Nu har jag ju bara en kurs åt gången, säkert hade jag inte varit lika entusiastisk om jag hade haft tre, fyra kurser samtidigt. Sedan så är det helg; igen! Och den här helgen så kommer vi att hitta på massa av roligheter. Jag ska bland annat baka tills på söndag då vi ska på middag. 😍 Vilken helg det kommer att bli!