Kvällsnatten i mot och medljus.

Sheetmask. Ja, så hette det! Sitter med en just precis nu. Känner hur ansiktet får en rejäl fuktbomb! Känns fantasiskt. Tänk att skämma bort sig med sådant en söndag. Imorse badade jag. Kan ni tänka er? Om jag forstätter såhär kanske allt blir bra tillslut.

Abra snusar bredvid mig i soffan och på bordet ligger det en bok och väntar på mig. För är det en sak som jag har gjort under Black Friday så är det att shoppa böcker. Jag behöver mitt förråd av olästa böcker som jag läser en efter en! Och kan ni gissa vad jag köpte i lördags..? Jo. Kappan som jag så gärna velat ha under lång tid! Den från & other stories! Åh, så fin den är på. Jag ska visa er. Det blev tyvärr ingen leopardkappa den här gången heller. Den satt för trångt över rumpan.. så jakten fortsätter! Eller så är det helt enkelt så att universum inte vill att jag ska ha en. Men det blev ett trevligt möte i alla fall! Och det tackar jag aldrig nej till. 

Jag är så himla nöjd med min nya kappa. Jag känner mig så himla fin! Och det är just det man ska känna sig i sina nya kläder. Fin! Vill tänka hållbart, så det är sällan jag köper något riktigt riktigt billigt numera. Hellre dyrt och sällan. Nu ska jag dricka thé och läsa vidare om Teatertanten.