Torsdagsbetraktelser.

Snart är det helg, igen! Och löning idag! Det som precis alldeles nyss var det? Eller kanske är det bara jag som tycker att tiden går orimligt fort? Jag och Trisse har varit på galej tre dagar i rad (!) I måndags for vi på vår längsta resa någonsin till B-M i Norrtälje och pratade livet. 🖤 Det var jättemysigt och jag fick väldans god mat och fika! Vi kommer snart igen! 🖤 Jag är ordentligt stolt över att vi kunde åka tillsammans så pass långt, och att det gick hur fint som helst. Det handlar mestadels om att planera resan med mat och ladda upp hans lilla "batteri". Brukar tänka på det så, det gör det enklare och mer bildligt. 😎 (The Sims Generationen). I tisdags så for vi till IKEA och köpte bakgrejer som vi behöver till lördag då Gurkan fyller... håll i er! 11 år! Det ska såklart firas ordentligt som alltid, med pompa och ståt! 🖤 Tänk att hon är så himla stor nu, Gurkan. Otroligt vad fort tiden går! Jag har två presenter till som ska slås in, lika bra att passa på när hon är i skolan. Det ska bli så kul att fira henne! 🖤
 
Inte nog med det! Igår for jag och Trisse till Farsta C och träffade Linnea ett slag. Vi gick runt i butiker, men hängde allra mest i Kristallbutiken och Trisse charmade kassörskan. Det var riktigt härligt, och även den trippen gick väldigt bra med bil. 😎 Jag känner mig tryggare och tryggare att fara runt med honom själv. Nu känns det som att vi skulle kunna åka nästan var som helst och det är verkligen en trygghet och glädje. Tänkte att det är lika bra att passa nu nu när Molnrum inte kommer att vara tillgänglig på veckodagar framöver eftersom hon fått ett jobb! Hurra! Så nu får jag börja hitta andra föräldralediga att hänga med om dagarna.
 
Så ni förstår ju att vi har haft roliga dagar tillsammans med varandra och andra. En riktigt social vecka där vi laddat våra gemensamma batterier. Och yoga i tisdags för att fylla upp mig själv riktigt ordentligt. Idag och imorgon ska vi dock bara ta det lugnt och inte hitta på något särskilt vad jag vet. Ibland behövs sådana dagar också, särskilt nu när inte solen tittat fram på hela dagen. Igår var den framme så vi till och med kunde käka glass på torget! Undrar när du kommer tillbaka, lilla sol? Dagen kommer att spenderas osminkad och med ett extremt lager läppbalsam, hur i helskotta blev det så torrt ute? Min hud gillar inte detta väder.
 
Hoppas att ni har det fint, vänner! 
 
1