The Ordinary / Någon som testat deras produkter?

Har någon av er testat produkter från The Ordinary? Jag vet att det har varit hajpat ett tag nu, trots att det inte är ett jättegammalt varumärke. Jag är nämligen lite sugen på att själv testa och se om det är något för mig. Helst av allt skulle jag vilja testa den här kända "blodmasken" som sägs vara väldigt bra, ↓ 

Tror ni att det är något att ha? Den finns bland annat att köpa hos LYKO. Jag är medveten att märket har fört en bra marknadsföring och tillslut nådde den även mig. Finns det någon av er som har testat den här? Och vad fick ni i så fall för resultat? Deras produkter är väldigt prisvärda med tanke på vad hudvård kan kosta. Kanske har ni testat några andra produkter?

Vad jag har förstått det som så peelar den här masken huden väldigt bra. Därför är det väldigt viktigt att använda solskyddsfaktor minst en vecka efter att man använt den. Det är tydligen så att man dessutom endast ska använda den högst 2 ggr/vecka. Jag är lite skeptisk, samtidigt skulle jag vilja testa och se om den är så bra som den sägs vara. 

Jag blir lite skeptisk och oroad över att testa eftersom många av deras produkter ska man inte kombinera tillsammans med C- vitamin. Och C- vitamin har jag i nuläget i många av mina ansiktsprodukter. Jag använder mig av ACO:s produkter och har gjort det ganska länge nu. Är nöjd, men skulle vilja testa något som verkligen tränger sig in på djupet och rengör och exfolierar. Någon med erfarenhet?

#aha30%+BHA2% - #hudvård - #theordinary