Ordning och reda i uppsatsmomentet.

Mm. Här har jag nu suttit i flera timmar. Faktiskt sedan imorse och redigerat, bytt plats och lagt till. Gjort anteckningar i texten för att komma ihåg vad som ska göras härnäst. Nu känner jag dock att min hjärna börjar svikta. Tröttheten är ett faktum. Så jag kommer att ta mig en långväga paus. Kanske säga adjö till datorn för idag. Jag kommer ju att sitta här imorgon igen! Jag har ju några dagar till på mig att slutföra detta jättejobb. På tisdag klockan 14.00 ska den färdiga uppsatsen skickas in. Lite läskigt, ja det kommer det att bli utan tvekan. Men in, det ska den. 

Nu börjar det dock verkligen att kännas att det är slutet som kvarstår. Detta har varit en mycket intressant upplevelse. Det går verkligen att se att den här typen av skrivande i allra högsta grad är en kreativ process. Det trodde jag inte till en början innan jag kommit igång. Men se där, så var det visst! En redigt kreativ process. Roligt för en konstnär!

Jag förmodar att slutet är det allra värsta. Nu ska allt börja falla på plats (vilket det också gör) och nu ska jag börja se ett tydligare mönster i texten. Vilket jag också kan ana nu när texten är maxad. Imorgon är en ny dag. Solen väntar där ute på mig för Abra vill ut.