När ljuset sakta började komma tillbaka en dag i januari.

Har ni också sett att solen varit på besök idag? Som jag njöt här hemma, så otroligt skönt! Om det är något som jag verkligen har längtat efter så är det solen. Farkas och jag tog en liten promenad i solen och jag tror att han njöt lika mycket som jag! 💜 Nu är det ju ljust bra mycket längre än för bara någon vecka sedan, det är ljuvligt! Jag jobbade hemifrån idag och kunde riktigt njuta eftersom vi har så pass stora fönster som släpper in allt ljus. Jag har ännu inte haft hjärta att packa ned våran sista stjärna. Jag tycker att den är så extremt fin och att den inte ser ut som en klassisk julstjärna. Just därför får den sitta kvar i alla fall januari ut. Sedan får hon också ned och vila fram tills nästa jul. 💜
 
Hur mår ni? Själv befinner jag mig i en helt ny nivå av trötthet. Jag hoppas att det går över en dag och att jag får känna mig sådär pigg och alert snart. När solen är här lite mer permanent tror jag rätt säkert att den kommer att hjälpa till. Jag är så himla glad att jag har möjligheten att jobba hemifrån. Då kan jag börja tidigare och sluta tidigare, men också åka till jobbet när det börjat ljusna och slippa åka i mörker. Det är himla skönt, må jag säga! 
 
Den här veckan har också gått otroligt fort, liksom alla andra veckor. Imorgon är det redan torsdag och sedan är det typ helg igen. Hurra på den, eftersom jag är så trött!