Vecka en miljon & helgens saffransvåfflor.

Imorgon är det alla 💗- dag men innan dess gott folk så har vi en måndagskväll och en tisdagsjobbsdag framför oss. Vad har då hänt hos Fröken Träd, kanske ni undrar? Jo, hela förra veckan låg jag hemma och var sjuk. Kände mig som en död död och orkade knappt röra mig från soffan. Jag var helt borta, något som jag inte direkt är van vid. Har inte varit så sjuk sedan coronan small till. Undrar fortfarande vad sjutton det var som flög i mig. M har inte blivit sjuk, utan bara jag. Usch. Tur det, i och för sig! Känner mig dock bättre nu, trots att snuvan fortfarande hänger i. Och tröttheten... vill inte prata om den längre. Trodde absolut att jag kunde gå till jobbet efter bara någon dag hemma, icke! Var hemma i fem dagar totalt. Mycket tacksam att jag kan jobba hemifrån. Annars hade plånboken inte varit sådär superglad. Men nu är det nya (vi säger) friska tag som gäller! Var på jobbet nästan hela dagen idag och jobbade det sista hemifrån. Härligt!
 
Märker ni hur ljust det blivit ute? Och ljusare kommer det bara att bli, älskar't! Lägger in en inbjudande bild på min saffransvåffla som jag fixade igår. Det var ett tag sedan jag hade saffran i, men jädrans så gott det är! 😍 Det kan jag varmt rekommendera till er som är lite sugna att testa. Jag kan ha saffran i nästan vad som helst eftersom jag har en rätt gedigen saffransskatt här hemma. Tacksam för det också! Har saffran för årtionden framåt I guess. 
 
Har ni det bra? Önskar (och vill) bjuda er på roligare blogginlägg framöver. Det har inte hänt sådär jättespännande saker och jag är rätt dålig på att fota när allt kommer omkring. Jag har blivit lite mer tråkig och okreativ på sista tiden, trots att det är något som jag vill bjuda in i mitt liv. Mer än någonsin. Men att jobba heltid med allt vad det innebär frigör inte sådär jättemycket tid. Och allt handlar om prioriteringar. Känns vuxet. Imorgon ska vi äta tapas tillsammans med Gurkan. Det är en favoritrestaurang och jag hoppas verkligen att hon kommer att gilla maten där. Men tills dess; snart är det läggdags för gammtanten (!)