Vårsommaren är här!

Äntligen är vårsommaren här! 😍 Med över 20 grader varmt. Som jag njuter. Samtidigt som jag har haft himla ont i huvudet i några dagar. Trots att jag druckit ganska bra med vatten. Det tar ett tag innan kroppen helt vänjer sig från total kyla till mjuk värme. Alla träd som slagit ut, det är magiskt där utanför. Vill vara ute jämt, men vet inte hur Trisse tål värmen eftersom han inte kan vara helt nakenfis eller ha väldigt korta byxor med tanke på hans infusionsset. Kanske ska testa att sätta den ovanför rumpan? Men känns inte schysst alls. Lite rädd att sätta det där, ärligt talat. Tror jag skippar det trots allt. 
 
Det liksom lättar i kroppen med vår & sommarvärmen. Gillar inte kyla och jag kommer inte alls till min rätta i svalare temperaturer. Idag har vi varit på KS och träffat Trisses läkare. Allt ser fint ut och sist vi träffade honom så kunde Trisse inte sitta upp själv, och det var väl en sisådär 6-7 veckor sedan. Så det händer så mycket roligt! Och han utvecklas så fint, min fina bebis. Jag är så glad att allt bara går bra, och att vi får njuta nu. 🖤 Vill alltid att han ska vara min lilla bebis och att det är varmt ute. 
 
Imorgon ska jag och familjen ha en växtdag, så vi ska åka till Plantagen och fixa jord och innerkrukor. Och nya växter för vardagsrummet eftersom växterna vi hade var 0 barnvänliga. Lite tråkigt att säga adjö till växterna som vi haft i så många år, men de var alltför vingliga och åkte ned i tid och otid. Vill ha lite mindre växter så att man kan se ut genom våra vackra fönster! Kanske fint att blanda växter också? Så att alla inte ser likadana ut. Gillar variation mer än att allt ska se likadant ut. Vi får se vad vi hittar för fint, och så kan jag ju be om råd också eftersom vi har väldigt stora och soliga fönster mot söderläge. Ser fram emot imorgon, det kommer att bli jättemysigt! Ska laga mat till alla då med, mys mys!
 
Jag hoppas att ni får njuta av värmen lika mycket som vi gör! Ni anar inte vad jag har hittat för vackra kristaller hos Via Brazil som jag i veckan (eller nästa) ska hämta ut på Söder. Igår på deras Live så vann jag också två kristaller! Ett jättefint bergskristallkluster och en pyrit. Förstår ni hur glad jag blev, jag som aldrig vinner något! 🖤 Blev alldeles pirrig av en vinst. Jag har hittat jättefina rökkvartskristaller i form av kluster med riktigt fina spetsar. Har blivit riktigt förtjust i rökkvarts av någon anledning. Kanske beror det på att jag alltid har en i väskan var jag än går. En riktigt stor och fin oval en. Just ja, i lördags fyllde jag ju år också! Det var ett jättemysigt firande och jag blev till och med sjungen för i telefonen (!). Fina presenter fick jag, bland annat härligt badsalt, théer & en polaroidkamera. Och Muminmuggar, såklart! Ha det vackert tills vi ses igen. 😘
 
1