En blick inifrån och en rakt ut från nacken.

"Imorse" tog jag en promenad med Abra. Jag tog mig runt slottet och runt vattnet. Grät lite. För det gör jag nästan alltid när jag är ensam och går runt vattnet och solen lyser rakt på mig, över vattnet. Tänker att det är så jävla fint och hur kan man välja bort det? Inatt blir det ännu ett nytt år. 


När jag började närma mig hemma så såg jag den här vid en av busshållplatserna. Ju längre ifrån desto närmare jag kommer. Men jag är likväl glad för det! 


Och inte vet jag vad detta är. Den fanns helt enkelt bara i min mobiltelefon. Det enda jag vet är att jag inte har tagit den. 

En sista bild från mitt numera gamla jobb. Jag är skyltexpert och gör väldigt snygga sådana. Bör satsa på en karriär som Skyltmakare. Guld, glitter och glamour. Det är ett nytt år, hörni! Och nästa år kommer vi ha kul. Det bara känner jag på mig. Jag ska inte göra skit, inte vara skit och heller inte ta skit. Jag ska bara ha roligt, och trivas. Livet är alltför kort för att gå runt och må dåligt. Att reflektera och vara kritisk är väldigt bra. Något som jag förmodligen aldrig kommer att sluta med. Ändå; jag ska ha kul 2019. Undvika allt jag blir stressad av, och mår dåligt av. Det utsätter jag mig inte för igen. Jag ska leva loppan! För om man ska bli asgammal kan man inte slösa tid och hålla över lag. Gott nytt 2019! Ni följer med ikväll. I mina tankar och rent estetiskt.