Våffellördagen.

Igår hade jag en riktigt trevlig dag. Den började med våfflor (på sörmländska "våffler".) Det var gott som attan och vi åt och åt. En rejäl lördagsfrukost som jag börjat ha varje helg! Det tar inte mer än 20 minuter innan det är klart! Tack för det bästa våffeljärnet någonsin, Lena! 


Efter en svinspännande dag så åkte vi till Fotografiska och fotograferade oss själva, mätta och belåtna efter buffé på Hermans. 


Det stod nämligen en finfin gammal soffa på Fotografiska som jag inte skulle tacka nej till. Frågan är bara var den skulle få plats? Och var hittar man en sådan? Min karl skulle matcha perfekt. Tips mottages tacksamt! 


Jag blir alltid lika inspirerad av att gå på Fotografiska och vill efter varje besök där göra storverk. Tänkte att jag börjar på toaletten, som även den är snygg. Självklart är den det.

Efter all inspiration gick vi förbi ett Slussen som är på väg upp! Slår vad om att det kommer att bli en klar förbättring än innan. Jag är en av dem som vill slå ett slag för ett nybyggt slussen. Jag tillhör alltså inte nej- sägarna. Dock saknar jag Kolingsborg och undrar varför de var tvugna att riva den? Kanske kommer Slussen att bli det nya Klarakvarteren och bli helt överjävligt. Vem vet? Vi får se hur det blir om 40 år från och med nu. 

#avsaknadenavkolingsborg - #fotografiska - #slussen - #södermalm