Coronan som härjar och fäller träd.

Förra veckan vid den här tiden så hade vi åkt skidor i tre timmar (!) och befann oss på rummet, trötta men ack så glada! Nu såhär en vecka senare är jag fortfarande glad, men sjuk. Sakta men säkert känner jag att visst, jag är på bättringsvägen. Men vilken tid det tar! Om det är någon som undrar; yes, det är corona jag åkt på. Testade mig och det visade positivt. När de där två strecken syntes så kändes det nästan lite exotiskt? Missförstå mig inte, det är verkligen inte kul att ha corona, det är hur jobbigt som helst eftersom det är så långdraget... men nu härjar den där sjukdomen i min kropp som alla pratat så mycket om i två år. Det känns lite, overkligt? Det jobbigaste är egentligen att jag ibland mår helt okej för att sedan bara vilja sova. Det går mycket upp och ned, och det är väl det (för min del) som har skilt sig från en vanlig förkylning. För att inte tala om smärtan i lungorna som (tack och lov) har börjat lägga sig i skrivande stund. Influensan som jag åkte på för många år sedan är dock bra mycket värre än det här, och det är ju lite betryggande. 
 
Vår skidresa var fantastisk och det var precis lika roligt som jag minns det. Jag kanske inte har nämnt det för er, men för några veckor sedan så köpte jag mina alldeles egna skidor. ↑ Vita, enkla och snygga. Det var verkligen en stor skillnad från låneskidorna som jag hade förra året. Mina är lätta, smidiga och i perfekt längd, typ 155 cm långa. Vilket gör att de är enklare att svänga med. Jag fick också ett par pjäxor av min karl i julklapp som är extremt sköna. Ingen smärta i fötterna alls, trots att jag befann mig i backen många timmar. 😍 Kunde inte ha ett bättre avslut på semestern!
 
Jag hoppas att ni hållt er friska! Jag är lite chockad då jag inte varit sjuk sedan i september 2020, men nu var det väl dags igen antar jag. Förhoppningsvis så kommer vi att vara immuna ett tag framöver nu. Nu har även Arkivvetenskap C börjat och jag ser fram emot kurserna som jag har framför mig. Det är mycket spännande som rör sig i luften och nu är det nedräkning på hög nivå! Tänk att det knappt är sex månader kvar tills jag är färdig arkivarie. Hur sjutton firar man sin examen? Någon av er som har en idé? Nej, vet ni vänner. Nu ska jag vila och bara ta det så lungt som möjligt. Lägga mig och läsa en bok, kanske i ett varmt bad? Det är ju ändå karantän-fredag!