Mina bästa Poddtips 2019.

 
→ Rädslan 
En ganska ny podcast med Jack och Linnea Werner. (Jack Werner känner säkert några av er igen från Creepypodden.) En podcast där de äkta makarna blandar sina intresseområden. Jack har sin förtjusning för skräck och Linnea är utbildad psykolog. Ja, ni förstår väl att detta är mycket intressant? Lyssna! Själv är jag fast och kommer att fortsätta vara det vad det verkar som.

→ Misslyckade brott 
I tidningar och tv hör vi om brott som lyckats. I den här podden hör vi om brottslingar som inte för det. En perfekt podd för en grå dag! Jag skrattar alltid högt när jag lyssnar på den. 

→ Billgren Wood 
Elsa Billgren och Sofia Woods trendpodd. Åh, som jag gillar den! De blandar högt och lågt, inredning, personligt material. Allt! För dig som gillar det där lilla extra och kompispoddar.

→ P1 Dokumentär 
Här finns det så många konstiga (men bra!) dokumentärer. 

→ P3 Dystopia 
Podden för dig som gillar den riktigt mörka verkligheten och kanske även framtiden. Här får du höra om precis allt som kan gå åt helvete, och hur du ska förbereda dig inför kollapsen. 

→ Stil 
En podcast för dig som gillar mode och trender. I den här podcasten (som hållt på sedan 2007, om jag inte minns fel...) Den är mycket välgjord och jag har inte lyssnat på ett enda avsnitt som varit tråkigt att lyssna på. Man lär sig hur mycket som helst om modehistoria.

→ Värvet 
Kristoffer Triumf intervjuar kända gäster. Han är bara bäst, helt enkelt! 

Nu har jag delat med mig av mina bästa poddar som jag lyssnar på just nu.
Lyssnar ni på några bra poddar som ni kan dela med er av? 
 
#poddtips