Nedräkning på riktigt | 11 dagar.

Här sitter jag i solen och ska precis fixa med nästintill det allra sista på uppsatsen. 💜 På torsdag klockan 12.00 ska den lämnas in och sedan så är jag klar! Visst, det kanske blir någon komplettering eller så. Det vet man aldrig. Men det stora jobbet kommer att vara klart inom bara några dagar. Tänk, när jag går ut från den sista ventileringen/opponeringen. Tänk! Då är jag färdig med mina tre års studier. Jag kommer att vara färdig arkivarie och jag kommer aldrig mer behöva besöka Södertörn om jag inte vill. Förmodligen kommer jag att göra det, men då kommer det inte att vara mina studier som är i fokus; utan Molnrums! 💜 Jag ser fram emot att titta på någon annans ventilering/opponering och inte behöva delta själv, hurra på den! 😅
 
Jag börjar att känna ett pirr i kroppen och det känns lite lättare inombords. De senaste veckorna har varit rätt tunga och jag är väldigt trött rent mentalt, men inte i kroppen. Tänk vad skönt när mina studier är klara. Att inte behöva studera mer på det här sättet. Visst, det har varit en resa och jag har för det mesta tyckt att det varit väldigt kul och givande; MEN det har också varit tungt i perioder när den mentala tröttheten liksom smyger sig på. Orkar jag läsa en till tung bok? Så har det känts till och från. Samtidigt är jag väldigt glad att jag slutfört mina studier och stått fast när jag tyckt det varit som jobbigast. Jag kommer att ha en titel, ett yrke. Förhoppningsvis kommer det att leda till att jag får ett bra jobb framöver. 💜 Jag ser fram emot att börja jobba på riktigt, att faktiskt ha en uppgift som är viktig. Men först en sommar full av njut och ledighet. Jag behöver ta det lugnt och hitta på roligheter efter dessa tre år, roligheter som är kravlösa och som inte tär på mig. 
 
Nu är det verkligen inte långt kvar av denna resa, en resa som kommer vara början på en annan. Jag känner mig riktigt förväntansfull faktiskt! Hittills har jag varit på en intervju, och det var jättekul. Dock kom jag inte vidare i processen då de gick vidare med personer med mer arbetslivserfarenhet. Det gör mig ingenting, det var kul att komma på en intervju och öva mig då det var ett tag sedan jag var på en intervju. Jag vet att mitt jobb finns där ute, det är bara att söka på! 😄 Nej hörrenini! Nu ska jag fixa med uppsatsen. 💜 Njut av solen!   
 
1