Födelsedagsfiranden, majbrasan & ockupera slottet.

Dagarna snurrar på och vi är redan inne i siffran 8 i maj! På lördag fyller jag 32 år, något som jag ser fram emot att fira. Det kommer att bli roligt med lite ståhej! För två veckor sedan så fyllde Gurkan 11 år, och det firade vi ordentligt med Manis hemmagjorda chokladtårta och kebab från ett lyxigt ställe. 🖤 Hon är så himla stooor nu och jag köper kläder i storlek 164 (!) vad sjutton hände? Snart är hon tonåring och allt... så spännande! 🖤 Vi har gjort väldigt mycket under dessa dagar, minst sagt. Farkas har också fått känna på det jävliga i livet då han i fredags fick tandsanering plus att han fick dra ut några dåliga tänder. Det blir återbesök om en 2-3 månader där de får rycka ut några fler... mm, så inte kul alls. Den fredagen var han helt groggig och mådde inte alls bra, men redan dagen efter mådde han i princip som vanligt och idag mår han hur bra som helst! 🖤 Vi har även sett en eld, firat 8 år tillsammans jag och Mani och ja, vad mer har vi inte gjort? Dagarna går seriöst i ett sjå och nästan varje dag har jag rätt mycket i min kalender. Så trött är jag. Skulle vilja sova ut, ta en promenad allena och tvätta hjärnan med mild tvål. Och meditera. Med min fina selenit. 
 
Vår 8 årsdag är förövrigt även Star Wars-dagen (fjärde maj) och jag hade piffat upp mig dagen till ära som var varm! Har jag sagt att jag älskar värme?
 
Japp, här är vi! Still going strong med Ray-Bans. 😎 
 
Vi demonstrerade även i första maj tåget tillsammans med Vänsterpartiet och mötte upp B-M med familj. 🖤 Utomordentligt trevligt! 
 
Trisse har haft feber i förra veckan och hans socker var alldeles fantastiskt! Nu när han börjar tillfriskna så är hans socker väldigt busigt och ger honom hypoglykemier (lågt socker). Så, det är bara att käka på och ge honom sockerbolus ibland i knappen. Det är en busig tid generellt, så jag är inte förvånad att hans socker reagerar. Det är lite som att hans socker är medialt (?) haha, nej skämt åsido. 🖤 Idag vaknade han klockan 06 och hade lågt socker. Gav honom en bolus och la honom bredvid mig i sängen och så sov han till 08! Fantastiskt härligt!
 
Mm, som ni ser riktigt busigt värre. Men, det blir bättre och bättre dag för dag. Nu är det snarare hans sensor som behöver bytas ut eftersom det suttit sedan förra söndagen har jag för mig. Ni vet en sådan diabetessensor som brukar sitta på armen. Håhå, jaja! Det är mycket nu, minst sagt. Älsk-hatar att ha mycket att göra. Känner mig ambivalent kring att det är mycket med mycket med allt. Hinner inte med, hinner samtidigt med allt hur jag än gör. 
 
Jag kommer på mig själv med att allt som oftast drömma mig bort till Gotland, till Fårö. Jag myser till och med på tanken att den där lilla gulliga busshållplatsen finns, även fast jag sitter här i Stockholm. Där människor på rad brukar stå i tunna sommarkläder och solväskor, kanske på väg in till Visby med dess fina gator. Varenda vrå tänker jag på för att ta mig bort ett slag. Längtar, väntar och drömmer. 🖤 Vill inte förankra allt i det som jag inte tror på.