Där borta, där vägen är rak.

Högsommar fast det bara är början av juni (!) nu lever ni, hörni! Visst är det skönt med värmen?! Mycket har hänt sedan vi sågs sist. Jag har bland annat blivit med locktång. Ja, ni hör ju. Har jag blivit galen, kanske det är någon som tror? Jag som har varit lite emot värmeverktyg eftersom håret ju inte växer så bra om man pillefixar med värme jämt. Slitet och fult. Men, så kände jag, att nä. Jag vill ha en locktång! För lite förändring eftersom jag ju inte färgar håret. Och om jag nu kommer att göra det någon gång så kommer jag 100% göra det hos frisör. Så, nu är det sagt. Visst blev det fint?! 
 
Jag ska kolla tekniker på youtube, kanske? Är ingen expert och det där med att hålla plattången olika beroende på vilken hårhalva man ska greja med för att det ska se snyggt ut, en vetenskap minst sagt! Men något ska man ju lära sig på äldre dagar också. Jag testade på Gurkans hår igår för avslutningen och det blev så himla fint! Hon fick beröm för sitt vackra hår! Ja, ni förstår ju att jag blev lite nöjd eftersom jag inte är direkt haj på locktången. 😌 Härligt!😍För någon vecka sedan så for vi till Cutters och hon fick en ny frisyr! Har ni några tips mot extremt torrt/flygit hår? Har märkt att hennes hår är rätt bångstyrigt och jag vet att hon har svårt att komma ihåg balsam när hon inte är hemma. Hon blev i alla fall riktigt nöjd, såg ut som en stor tjej med riktigt fixat hår! Kanske ska fixa en sådan där värmeborste också? Eller, kanske sliter lite väl på håret? Börjar med locktång och så får vi se vart det leder! Känner lite för att pyssla lite med håret, med annat också kanske. Så kul att kunna vara lite kreativ ibland! Det blir ju snyggare också, med väldigt lite ansträngning egentligen. 
 
Trisses socker har busat lite, men nu är han på banan igen! 🖤 Han växter, äter och är glad! Det märks att allt går så snabbt nu, han lär sig något nytt varje dag känns det som. Han är en riktig buse, och är sällan still när han är vaken. Detta påverkar ju såklart eftersom han då drar mer socker. Vi har det mysigt här hemma, tillsammans med vår AC som är igång nästan jämt när vi är inomhus. Jag har också hunnit med en linsundersökning i Vällingby C, bland annat. Jag ser klart sämre, men det ordnar sig med lite starkare styrkor! Hade tydligen inte varit på undersökning sedan 2021, så det var ju verkligen på tiden nu. Om ett halvår kommer jag tillbaka igen och ser vad som skett. Men fram tills dess så inväntar jag mina nya linser som kommer som ett brev på posten.
 
Nu är det långledigt och M är hemma tillsammans med oss. Gurkans skolavslutning var igår och det var lätt den absolut bästa avslutningen som jag någonsin varit på! Gurkan sjöng i kören till öppningsnumret (yes, det var en hel show som ungdomarna satt ihop). Och det bjöds på många skratt och roliga situationer. Slutnumret var episkt (!) kommer fan aldrig glömma det så länge som jag lever. En smashade en gitarr och en annan vrålade ut sin ångest. Ja, ni hör ju hur fantastiskt det var! Så jävla befriande! 🖤 Tack Gurkans skola för att ni finns! Förstår att alla älskar er, som bjuder så på sig själva. Så glad och tacksam att dessa privata alternativ finns till, då den kommunala skolan inte räcker till för unga med autistm. 💪