Nyårslistan 2023.

Gjorde du något 2023 som du aldrig gjort förut?
Tog min mediumexamen. Så stolt är jag! Och så kul som jag har haft det! Vilka vänner som jag träffat, vänner för livet. 💜

Har du några nyårslöften?
Nej, jag trodde att jag skulle fixa fram några nyårslöften för 2024. Men så blev det icke! Tänker främst att jag ska öva, öva, och åter öva på att vara i nuet så bra som jag bara kan. Ingenting av det som har hänt kan jag påverka, och det som är framöver är dolt. 
 
Vilka platser besökte du?
Gotland, Borlänge, Malmö och Odense, vackra Odense! 

Bästa köpet?
Min nya rosa tuttmugg. 💜 Har en lila snippmugg sedan tidigare, från samma kreatör. En julklapp till mig själv! Som jag har druckit från den dessa dagar. Den gör mig så himla glad och blir helt lycklig när jag dricker ur den, så den måste vara det allra bästa köpet. 

Vad var sämst?
Att vår son föddes sjuk. 
 
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både gladare och ledsnare än tidigare år. Det är så dubbelt att få ett sjukt barn redan från start. Det om något kommer ju att definiera 2023, men också hela mitt liv. Jag har varit så ledsen för att han inte fick komma hit frisk, samtidigt som jag är så himla glad att just han ville komma till vår familj. Jag har också varit väldigt ledsen för att jag tycker att det är orättvist, samtidigt som jag är så himla glad att vi bor i Sverige och har tillgång till all den fantastiska vård som vi har. I många länder hade han aldrig överlevt. 

Favoritserier?
Inget bra serieår för min del som har skitdåligt minne, och dessutom spenderat lååång tid på sjukhus. Där blev det inte direkt något serietittande. 
 
Bästa minnet från 2023?
- När jag tar en meditationspromenad i vattnet vid Norsta Auren med min fina mage! Då var jag verkligen lycklig, tänkte att snart kommer han, lillbebisen som jag längtat efter så himla länge. Tänkte även på stunden som var där och då, att jag är så lyckligt lottad som har hittat denna fantastiska plats som jag egentligen aldrig vill lämna. Ja, ni förstår ju! Gotland tar fram mina allra bästa sidor, så är det verkligen. 
 
- Hela förlossningen, den allra bästa! Var inte rädd, inte ens det minsta. Det var världens finaste, häftigaste och vackraste av alla minnen som jag har. Just den stunden kommer jag alltid att bära med mig, när han kommer upp på mitt bröst utan att någon torkat av honom. När jag känner hans tyngd, att vi klarade det! 

Vad ser du mest fram emot med 2024?
Jag ser allra mest fram emot att vara vanligt föräldraledig med Trisse och hitta på massa kul tillsammans med honom. Träffa nära och kära, och kanske lära känna helt nya personer? Som också har småbarn? Men jag ser också fram emot att hitta på saker allena och göra små äventyr med mig själv när livet tillåter. 
 
 
Vad önskar du att du gjort mindre?
Slöscrollat. Lika onödigt som alltid. (Och då ska ni veta att jag kanske sitter med mobilen 1 timma om dagen, det är ju typ ingenting jämförelse med andra har jag förstått). Men jag vill sitta ännu mindre. 

Vad var din största framgång på jobbet 2023?
Jag kan väl inte säga att jag har haft någon direkt framgång på jobbet under året mer än att jag jobbade på fram tills min föräldraledighet. Och det är ju i och för sig inte så lite, med tanke på hur stor jag var. 

Största framgång på det privata planet?
- Att jag numera är cetrifierat medium och tänker starta min egen verksamhet när Trisse blivit större. 
 
- Att jag klarade det, jag överlevde och jag hamnade inte i ett jättesvart depressionshål. Idag mår jag väldigt bra, trots all trauma och sjukhusvistelse. 
 
Vad spenderade du mest pengar på?
I vanlig ordning kläder. Vill inte spendera så mycket pengar på det i år ärligt talat, utan vill spara så mycket jag bara kan. Och sälja av det som jag inte använder. Yes, B-M till och med några väskor som aldrig ser dagens ljus längre! 😘 Hahaha! 

Något du önskade dig och inte fick?
Jag har fått allt som jag har önskat och lite till. 💜 Önskade och bad om att allt skulle gå bra för Trisse, och allt har gått bra. Tänk så mycket han har klarat av! Det är otroligt verkligen. 

Största misstaget?
Hm, största misstaget? Ingenting som jag kan komma på nu såhär. 
 
 
Mest stolt över?
Att jag/vi klarade den allra tuffaste perioden i livet någonsin utan att helt bryta ihop och inte komma tillbaka. Nu sitter vi hemma framför tv:n och tittar på skräp, som precis vem som helst. Jag tog en barnvagnspromenad idag i den kalla snön, precis som jag drömt om. Jag är verkligen glad!  
 
#nyårslistan
1
Linnea Westling

Heja dig också, älskade vän! <3 Vilket tufft år ni haft, är säker på att det blir mycket lättare framöver. Du och Tristan är de starkaste! <3 <3 <3