Första veckan som riktigt mammaledig.

Kan ni tänka er att jag har varit hemma i en hel vecka med min lilla sötkorv?! Och att det faktiskt har gått väldigt bra! Tisdags var en turbulent dag, minst sagt. Dagen innefattadade kliande eksem, utdrag av sensor, sprucken ampull och lite större bebiskräk som blev en sockerdipp. Där och då; väldigt svettigt. Här och nu; väldigt bra! Det har gått väldigt mycket enklare än vad jag har föreställt mig, vilket såklart är en fin överraskning. Hans socker blir generellt sätt enklare att ha koll på och ibland har det gått 5 timmar (!) mellan matningarna. Något som vi aldrig trodde var möjligt. Hemligheten är vanligt majsmjöl, Maizena. Antar att det också skulle funka finfint som bantningsmedel eftersom man håller sig mätt på det ganska länge. Kanske ska testa. Har inte många kilo kvar nu till min vikt innan han kom. Fyra kilo, om jag inte minns fel. Men skulle ärligt talat inte tacka nej att låta några kilo till få försvinna. 
 
På tal om något helt annat än kropsvikt. ÅH vad jag LÄNGTAR efter VÅREN! Någon annan än mig som gör det? Jag kan inte sluta tänka på fågelkvitter och varma utedagar med Trisse, inte lika fullt påklädd som nu. Hur han kan få känna hur grönt gräs känns mellan fingrarna och tårna. 🖤 Som jag längtar, det är nästan lite besatt faktiskt. Vintern har varit ovanligt lång och hösten som blev lite varm missade ju vi eftersom vi var på sjukhuset och for runt mer eller mindre hela tiden. Så; denna vår! Kom, kom, kom jag längtar enormt efter dig så jag kan vara ute hos Mamma Jord och umgås med henne. 🖤 Om någon undrar när denna fina bild är tagen så är den från idag. Älskar Trisses min, den är så fin, haha. Vi for återigen till Gamla Orangeriet och åt lunch + fika. Jag var lite sugen på att gå in i det tropiska huset, men det blev inte av. Kanske nästa gång? Det är där jag hämtar som mest kraft, bland allt det gröna. Och i vattnet på Gotland. Vi får se när vi kommer dit igen. Kanske till nästa sommar, 2025? När han blivit lite större och ännu mer tålig än vad han är just nu. Men, älsklingar, det går verkligen åt rätt håll och det finns ingen som är så tacksam som jag just nu. Tänk att denna fina unge fick stanna hos oss, det är lycka det! 🖤
 
Obs: Planerar orimligt många besök på Plantagen & Blomsterlandet innan våren slagit ut. Älskar att gå runt bland allt det gröna och insupa växtkraften. Vi får väl se vilka växter som får flytta in hos oss. Trisses rum vill gärna ha lite grönt. Nu känns det okej att fixa växter eftersom vi vet att vi kommer att vara hemma och inte på resande fort ingen vet när. Växtbutikerna, här kommer lilla barnvagnsmaffian!