Chill med sonen efter o-chillet.

Vi är sådana där chillare, jag och Trisse. I alla fall just nu. Idag ska vi bara ta det lugnt efter en tämligen o-chill dag. Igår var det rätt mycket att pyssla med. Gurkan skulle på samtal och Trisse skulle ta blodprov. Vi blev rekommenderade av sjukhuset att gå till KS blodprovsmottagning i Brommaplan så vi skulle slippa åka till KS för enbart blodprov. När vi väl var framme så sa dom att "nej, vi tar inte blodprov på så små här", och tittade på mig som att jag vore ett UFO... tråkigt när inte mottagningar informerar varandra om hur det ligger till, så det får väl jag göra då. 😏 Så vi drog till KS istället och där gick allt fina fisken! Så om ni har småbebisar som behöver ta blodprov; åk inte till Brommaplan. 
 
Jag har ju varit lite rädd att åka bil ensam med honom ifall hans socker dippar, eller om man hamnar i bilkö och så börjar hans Dexcom att pipa... men det gick faktiskt jättebra! Vi hade tur som inte hamnade i rusningen och allt gick som smort. Dom har en speciell kö för barn under 15 år, så det gick jättefort att komma in. 🖤 Till allas stora lättnad eftersom Gurkan fick följa med på ett hörn också. 
 
Avskavt rött nagellack. Ja jösses.
 
Så idag blir vi bara hemma och tar det lugnt tillsammans. Om en stund tänkte jag ta ut killarna på en promenad så får vi hålla tummarna att Trisse somnar en stund. 🖤 Igår firade vi också alla 🖤-dag tillsammans. Jag fick en tjustig bukett och goda geléhjärtan. Vi letade efter barnvagnsvänligt ställe och bestämde oss för att åka till O'learys i Vällingby. Där fanns det gott om plats och vagnen fick en egen liten hedersplats. Kändes lite ovant att käka på ett sådant ställe eftersom vi inte direkt brukar åka till ett sådant "vanligt" ställe på hjärtdagen, men det var fint ändå! Första riktiga restaurangbesöket för Trisse och det gick hur bra som helst. Tillslut somnade han i vagnen efter att ha kikat runt en stund. Jag hoppas att ni hade en fin dag igår, vad ni än hittade på! 🖤
 
Ni ska bara veta hur mycket jag njuter av att bara vara hemma med honom, att få gosa med honom och promenera runt i vagnen. Finns ingen annanstans som jag vill vara än att vara med honom. 🖤 När Gurkan var liten så ville jag helst göra annat, vilket jag också gjorde tillslut när gymnasiet var klart. Men nu, nej, jag vill bara vara hemma med honom och göra det allra viktigaste jobbet! Sedan har jag mycket roliga planer, men det kommer. Allt annat kommer i andra hand. 
 
1
Linnea Westling

Heja er finaste ni! Chilla på, det är ni så värda! <3