April, april med varmare väder.

Hej! Mycket har hänt sedan sist eftersom det var ett tag sedan som jag tittade in här. Vi har ätit massa gott, bland annat på vårt favoritställe Gamla Orangeriet. 🖤 Där finns en svampsmörgås som är jättegod! Ett hett tips till er smörgåsälskare där ute. 
 
Trisse kan numera sitta själv! Han börjar bli så himla stor. 🖤 Han älskar att upptäcka världen och har massa att ta igen. Numera käkar han gröt på morgonen och njuter i fulla drag. Oftast dricker han bara mjölk på kvällen innan läggdags, annars äter han fast mat. Han älskar mat, något som gör mig väldigt glad! Det är sällan som vi använder knappen numera, utan när han väl dricker mjölk så dricker han oftast upp allt i ett svep. Vilket känns som ett stort steg! Målet är ju att knappen bara ska finnas där som en extra säkerhet ifall han behöver. 
 
Jag klippte mitt lååånga ovårdade hår som jag höll på att bli smått galen på eftersom det aldrig torkade vid hårtvätt. Sedan trasslade det sig som sjutton också, usch. Så jag tyckte att det var dags för en uppfräschning och gick till Cutters. Har aldrig varit där förut, men testade och blev nöjd! Mycket billigare än min vanliga frisör (som tar över 700 kr för att klippa ett så långt hår som mitt). Kände inte för att lägga ned så mycket pengar just denna månad. Men... kolla! ↓ 
 
Jag är jättenöjd! Hon klippte håret lite luftigare så att det inte känns så tungt som det ju faktiskt är om man bara låter det vara och klipper det rakt av. Yes, jag vet att jag inte ska gnälla. Har en förjävla hårkvalité som jag såklart är väldigt glad och tacksam över. 😉 Men, skönt när det är lite lättare att ta hand om så att inte själva hårtvätteriet tar en evighet. Särskilt inte nu med en liten bebisbus i hushållet. Vill inte klippa av mig allt dock, vilket jag vet att en del gör när det finns bebis i närheten.
 
Trisse har börjat åla sig och snurra när han är på golvet. Han klarar också av att ha sitt huvud upprätt längre än tidigare, så stor han blivit! 🖤 Älskar att vara hemma med honom även fast han typ aldrig sover utan vill vara vaken jämt och hitta på massa bus. Liten blir så stor! Och snabbt går det. Den 22/4 blir han 8 månader. Fattar inte var tiden tar vägen. Vill alltid att han ska vara såhär liten och go. 
 
Och slutligen; i lördags var jag med två kompisar på Harmoniexpo i Solna. Det var jättekul och jag känner mig verkligen upplyft över att få hänga med två sköningar! Jag har de senaste åren varit där två gånger varje år eftersom jag trivs i min kristalljakt. Här är mina nyaste tillskott. De lila är ametister, och den stora ametisten den är verkligen stor. Känner att jag vill ha lite större (och gärna råa) kristaller som bor här hemma och skänker healing och glädje. 🖤 Den vita i mitten är selenit, vilket är en självrengörande kristall. Den tål inte vatten och behöver som sagt inte renas eftersom den renar både sig själv och andra kristaller. Därför jag placerat dom som jag gjort. Ett torn i rökkvarts för beskydd, den står numera i hallens långa gång. Den lilla svarta glansiga är ett hematitägg som jag fastnade för. Även den en väldigt jordande, renande sten för beskydd bland annat. Har för mig att den även kallas för blodssten. Den ska vara bra för blodcirkulationen. Har en annan hemait här hemma som jag blev alldeles snurrig av att hålla för länge. Vi får se hur denna tjusande sten har för effekt på mig och sin omgivning. 
 
Dagarna går och det är redan (!) den 9 april. Alla dagar går så himla fort för mig och jag kan inte riktigt begripa att det är dags för löning snart igen, haha. Hos er kanske det inte går lika fort, men jag lovar att det gör det här hemma. Jag tänkte att jag skulle skriva inlägg lite oftare än vad jag gör. Jag älskar att skriva och det är ju nu som jag har tid att fota/skriva när Trisse väl sover. Det är roligt också att ha bloggen som minne över allt kul som hände under föräldraledigheten. Livets gång, alla vågor som kommer och går. 
 
#gamlaorangeriet - #harmoniexpo
1
Linnea Westling

Fina du, vilken snygg klippning! Och söta lilla Trisse <3 Snart får vi ses på nya kristalläventyr när det är din tur att fylla år :D <3