Tankar på en onsdag.

En onsdag idag tillsammans med Farkas. Just nu sitter vi i soffan och myser tillsammans. Han är rätt trött, men kanske är det omställningen. Först här, sedan där och nu här hemma igen. Allt som vanligt, men inget sig likt här hemma. Allting som bara står och väntar på Prinsens hemkomst. Men ingen vet när det blir. Nu börjar det eventuellt bli tal om en operation, om medicinerna inte fungerar inom en, två månader. De är oroliga att medicinerna tar skada på lever och njurar. Då är det bättre att han opereras och att hela pankreas tas bort. När den gör det kommer han direkt att få diabetes typ 1. Men i detta fall känns ju det lite enklare att ha att göra med. 
 
Fatta mig rätt nu. Det är inte enkelt att ha diabetes typ 1. Men det är lite lättare att ha att göra med än hans omvända diabetes som i princip ingen har. Det finns inte heller forskning i mängder kring medfödd hyperinsulinism. Vi får se vad läkarna säger och vad de tycker är vettigt att göra. Ingen av oss vet än, och vi får se hur länge man testar med mediciner innan det är dags att ta ett annat steg i en annan riktning. Vill så himla gärna ha hem honom, och gosa i soffan! Ta långa barnvagnspromenader i höstrusk. Mys! 
 
Den finaste bildern som jag någonsin sett. 💜 På mina fina karlar! Så kan det se ut när man supermyser på sjukhuset. 💜 Jag har ännu inte vågat ha honom liggandes sådär, men igår så hade jag honom tvärtom och somnade på direkten. Det var den skönaste sömn jag haft! Man ser ofta inte det på bilderna som vi tar, men han har en CVK på halsen (en slang som grenar ut sig i två). Vilket gör att det ibland är lite läskigt och svårt att flytta på honom som man vill. Han är också uppkopplad så att vi ser hans syresättning med hjälp av en liten grej som sitter i hans fot. Den kan man dock flytta på som man vill och den är inte en nål vilket är skönt. 
 
Såhär såg det ut på vår allra första mysdag tillsammans. Vi gosade hela dagen fram tills klockan var 18.30. 💜 Lilla älskade trollunge! Vi har fått reda på att det är 25% risk att framtida barn får samma sjukdom som Prinsen. Något som gör mig oerhört ledsen. Vill ju ha fler mysungar nu när jag vet att vi kan få så fina ungar. 💜 Ändå. 75% chans att de inte får det. Nu ska jag fortsätta mysa tillsammans med Farken innan det är dags för mig att dra till läkaren och mäta blodtrycket. Hoppas innerligt att det fortfarande är normalt efter tre dagar utan medicin! 
 
1
Linnea Westling

Är så glad över att du och lilla Herr Träd är hemma nu <3 I helgen ses vi! <3 <3 <3