Dagen idag.

Dagen idag gick ganska snabbt. Idag var jag hemma och tog det lite lugnt, för att ladda krafterna inför morgondagen då jag kommer att vara hela dagen på sjukhuset tillsammans med Prinsen. 💜 Ni anar inte hur mycket jag längtar efter att snusa lillkillen i nacken, han luktar ju så himla gott! Bebisgos är det allra bästa som finns. 💜 Som tur är så har min karl skickat lite videos och bilder på honom. Han har det fint! Och medicinen verkar funka för nu, vilket känns både härligt & fantastiskt! Jag hoppas, hoppas verkligen att det håller i sig så att vi kan få hem honom inom en snar framtid. Samtidigt så vill man ju inte ha hem honom innan allt funkar bra och man vet att medicinerna verkligen fungerar för honom. En månad i vårt liv känns som tre år... tidsperspektivet har blivit riktigt tokigt känner jag. 
 
Jag besökte läkaren idag för att kolla mitt blodtryck som varit helt uppåt väggarna. Två mediciner sattes in snart efter att Prinsen kom. Den ena har jag kvar, den andra har jag ätit upp. Blodtrycket såg fint ut trots att jag inte tagit någon medicin idag. Helt normalt helt enkelt! Så på onsdag ska jag tillbaka igen och se hur det ser ut då, så fram tills dess ska jag inte äta mer medicin. Hoppas att jag kan sluta med medicinen snart även fast jag är beredd på att jag kanske behöver byta medicin innan jag inte behöver mer. Men, vi får se! Tidsperspektivet försköts även här. Kändes som att jag satt i minst en halvtimma och pratade med läkaren, kanske 45 minuter. Det visade sig att det bara hade gått en kvart (!) så var extremt förvirrad när jag satte mig i bilen igen. Hm, hur är det möjligt? 
 
Snart är det dags för mig och Farkas att hämta upp M med bilen! Farkas kom hem idag också, efter en riktigt lång lyxferie hos svärmor och H. 💜 Han har levt lyxliv och jag är så tacksam att vi har den bästa familjen som hjälpt oss med honom under dessa veckor så att vi kunnat vara tillsammans dag som natt med Prinsen. 💜 Vet ärligt talat inte vad vi gjort utan dom! Nej, hörenini. Dags för oss att fara!