Sista mediumhelgen & lite firande på det.

Denna helg har jag knappt varit ledig alls. Jag har haft att göra hela, hela helgen! Men det har varit så himla roligt allting, så det gör ingenting. Två års mediumutbildning går numera mot sitt slut. Dessa två år har varit fyllda med allt du kan tänka dig, fantastiskt kul har det varit! Jag har faktiskt aldrig haft så kul i hela mitt liv, tro det eller ej. Den här sista helgen bestod av praktiska prov som var spännande att utföra. Jag var lite nervös innan, men när jag väl var på plats så kändes det hur bra som helst. Jag är så himla glad att jag lyssnade på vad mitt hjärta sa för två år sedan, det sa "KBK! Kör bara kör!" Och så blev det med det. Hurra på den! 
 
Igår blev jag också ordentligt firad av min karl & Gurkan. Jag fick blommor (doftar extremt gott!), ett presentkort på spa och en förtjusande teckning skapad av Gurkan. Hennes konstnärliga ådra vet jag i alla fall var den kommer ifrån! Presentkortet ska jag använda på gravidmassage. Tydligen så har de väldigt speciella bänkar där magen ligger som i en skål (?) eller något i den stilen. Låt magen vara fri! Ser mycket fram emot det! Har inte varit på massage på rätt länge nu då magen varit lite i vägen för sådana aktiviteter. 
 
Idag har vi också fixat lite i loggian och satt upp nya hyllor. Loggian är inte klar än, men än bit på väg! För er som undrar var hyllorna kommer ifrån så kommer de från Clas Ohlson. På hyllorna är det tänkt att vi ska ha gröna växter, använda rummet lite som ett växthus och utnyttja värmen eftersom det BOKSTAVLIGEN är en bastu där inne när det är varmt! 
 
Utanför loggians fönster så är det grönt och skönt. Vi ser nästan inte vattnet längre, så tjockt är det där utanför. Fint!
 
Värmen börjar göra sitt känner jag. Jag är sjukt varm redan som det är och ja, kanske kommer jag leva lite framför AC:n emellanåt. Men det är helt okej det också! Idag tog jag lite välbehövlig ledighet och vilade mig upp mig inför kommande vecka, vilket blir en lite kortare vecka för min del. Och ännu bättre blir det nästa vecka! Ledig både måndag och tisdag. YES!