Lite smått och gott sedan sist & den stora maguppdateringen!

Hallå, hallå! Det var ett tag sedan vi sist sågs, mina vänner. Och här händer det grejer må ni tro! Magen växter som aldrig förr och jag mår rätt bra. Särskilt nu när jag har fått en ny kompis i form av världens mest fantastiska kudde! Jag får visa den vid ett senare tillfälle. Inte trodde jag att jag någonsin skulle ha en sådan glädje av en kudde. Men ju mer magen växer (och jag blir allt otympligare) så hjälper kudden till på de mest oväntade av sätt. Hurra på den! Nu ska ni få följa med mig in i den senaste tidens händelser. Låt oss börja med att ta en liten titt på hur loggian blev. 
 
Ta-da! Såhär fint blev det. Väggfärgen är från Beckers och färgen heter "Salvia". Något som är väldigt passande med tanke på vad det är för rum; mitt mediala arbetsrum + låtsasbalkong med kaffehäng. Jag är väldigt nöjd! Nu väntar två par hyllor som ska upp på väggarna och där ska det bo massa fina växter. Kanske, kanske något ätbart? Loggian blir otroligt varm på sommaren, så det skulle säkert gå att odla lite grejer där inne utan problem. 
 
Säg hej till några av mina kristaller som har fått ett nytt bo. Jag har kommit fram till att jag gillar att ha de mesta av mina kristaller någotsånär samlade. Vissa av kristallerna har jag utplacerade runt om i lägenheten, men alla mina handstenar ligger så prydligt i denna ask hittad på Jysk av alla ställen?! Har inte handlat där på år men upptäckte butiken på nytt då den ligger väldigt nära jobbet. 
 
Ett kärt litet palettblad har fått flytta hem till oss. Numera är hon bra mycket högre än sådär och bor på köksbordet i brist på andra idéer. Är det någon av er som vet hur man gör så att palettbladet blir sådär "buskigt" och snyggt? Tar gärna emot tips i så fall! Detta är mitt första palettblad och jag har 0 koll. 
 
En bild från när våren äntligen började komma efter alla jävla bakslag som man kan tänka sig. Jag trodde på riktigt att det aldrig skulle bli vår eller sommar där ett tag. Snö? Jag drömde till och med att det snöade i förrgår, lite läskigt men sant. 
 
Valborg firades in sista april (och även Gurkan hade sitt 10 års kalas). Pappa följde med och tittade på elden och det var väldigt festlig stämning! Ljuset var magisk, och så även elden. En av mina absoluta favorithögtider alla tiders!
 
I år for vi även till körsbärsblomningen och tog en bild på mig och min fina mage. Tänk att nästa år så är han utanför magen och själv får se och lukta på alla vackra blommor. Tanken känns svindlande helt klart! 
 
Som sagt, två födelsedagar har vi hunnit med sedan sist. Först Gurkans den 27/4 och sedan min den 11/5, exakt två veckor senare. Vi firade båda våra födelsedagar med pompa och ståt och jag fick bland annat ett par skitbra hörlurar som är brusreducerande av min karl. Bästa hörlurarna jag någonsin ägt och inget ljud smiter igenom! Snacka om att jag ska ha dessa på mig på fredag när jag ska iväg på möte i Hammarbyhöjden. Slippa höra alla på tuben... 
 
Hur mår vi då, jag och lillkillen? Vi mår bra! Han sparkar för glatta livet och är ofta vaken och kanske har han fått en lite tydligare dygnsrytm. Han far omkring där inne och svarar numera på respons om jag trycker tillbaka på magen. Det är så fint, och overkligt! Jag trivs verkligen med att vara gravid, trots att det börjar bli lite tungt emellanåt. Kommer på mig själv gång på gång med att jag kommer sakna denna mage när han är ute. Jag njuter verkligen på ett helt annat sätt än vad jag gjorde förra gången. För 10 år sedan. Påminner mig själv om att jag då var 20-någonting och att jag idag är 31 bast. Det är rätt stor skillnad och mycket vatten (som forsat) har runnit under alla mina broar. Så jag antar att det har mycket med det att göra. Väldigt mycket har hänt sedan sist, om vi säger så. Förutsättningarna är bättre idag, och jag är äldre vilket är ett stort +! Jag ser mycket fram emot vår sommar som vi har framför oss! Och all ledighet som jag har om inte alltför lång tid. Denna gången ska jag njuta, njuta, njuuuta och vara ledig så jävla länge att ni fattar inte! Räds inte att kalla på min uppmärksamhet om ni vill hitta på något under föräldraledigheten. Jag kommer trots allt att vara ledig i typ 1,5 år. WOW! Vi ses och hörs snart!
 
2
Eva-Lotta Skrøder Nielsen

Tak for en dejlig blog. Jeg synes det er dejligt at følge med hvordan du/i har det. Og hvordan der går med lille maven ,du er så fin <3 Kram og de bedste hilsner Moster <3 Eva

Linnea Westling

Så fin loggian blev, vilken härligt grön färg <3 Helt perfekt ju! Där får du ha många seanser framöver :D