Ett kärt återseende | Gotland 2023 | Del 1.

I söndags kom vi hem från Gotland efter att ha varit där i en vecka. Det var lika magiskt som det brukar vara. Vi har varit där 2017, 2020, 2021, 2022 och nu i år. Vi får väl se om det blir någon resa för 2024. 💜 Vi hade världens tur med vädret och alla VäderGudinnor var verkligen med oss! Prognosen såg inte alls speciellt kul ut, men vi hade fint väder alla dagar förutom en kväll då det regnade, men också på söndagen då vi var i Visby på några timmars tripp innan hemfärd. Vilket egentligen inte gjorde något alls, Visby är alltid lika magiskt oavsett väder. 
 
Vi började vår resa med ett besök nere hos Hoburgsgubben. För min del blev det också saffransglass, såklart! Så himla overkligt det känns varje gång man är där, att man liksom är på plats?! Som en helt annan värld, fast ändå i Sverige. Vill aldrig åka därifrån när jag väl är där. 
 
Ett traditionsenligt besök vid Fårö Fyr och Norsta Auren. 
 
Farkas fick sin första hundglass i Katthammarsvik, "Diesels hundglass". Varma rekommendationer då han käkade upp den blixtsnabbt! 💜
 
Saffransvåffla, check!
 
Känslan av att ständigt höra havet är magiskt. 
 
Vi besökte även en ödekyrka. Tror att den hette Bara ödekyrka? 
 
Tänk vilken historia ändå, alla människor som kommit och gått. Jag gillar ödekyrkorna och ruinerna allra bäst. Denna hade en fin energi runt sig.
 
... och vilket fönster sedan?! 
 
Vi badade i tre dagar x 2 dopp. Vi var med andra ord hur länge som helst i vattnet. Så najs, särskilt nu när jag har bebis i magen! 😅 Känslan av att vara tyngdlös är obetalbar och om jag själv fick välja så skulle jag bo i det salta vattnet nu de två månaderna som återstår!
 
Förrätt på Fårögården i fredags. Friterad zucchiniblomma, pistage och honung. Bland det godaste jag ätit! 
 
Huvudrätt; ugnsbakad blomkål med granatäpplekärnor bland annat. Jävlarns vad gott det var! 
 
Vi spontanbesökte Fårö marknad också. Där hittade jag världens bästa grej! ↓
 
En snippmugg från Tuttverket! Hon finns på Instagram, kolla in henne och följ! 😍 Självklart kunde jag inte låta denna fantastiska mugg stå kvar, hon behövde ett nytt hem hos mig! WOW! Blev så lycklig när jag såg hennes lilla stånd med så fina grejer! Ville helst att allt skulle följa med hem!
 
Min karl klättrade upp på otaliga raukar. Kan meddela att det gjorde inte jag. 
 
Najs! 💜
 
Farkas tyckte sådär om de vassa stenarna nere vid raukfälten. Han fick såklart snålskjuts ibland! Trots det så gick denna resa bättre än de två föregående åren. Det märks att lillkorven numera är 2,5 år och inte speciellt liten längre. 💜
 
Och sist, men inte minst; Creperi & Logi i Visby. Mumsmums! 💜 Jag fotade inte jättemycket det här besöket då jag ville vara mer närvarande i stunden. Som vi käkade gott varje dag med pangfrukost hemmavid och alla restaurangbesök och SuderSannas nere vid stranden. Älskar! Jag blir som vanligt mitt allra bästa jag på Gotland. Har fortfarande förhoppning om att en dag flytta till ön på heltid och även vara mitt allra mest mediala och kreativa jag. För på Gotland skimrar ett helt annat ljus. 💜 
 
Det ser ut att bli en del 2 där ni bland annat kommer att få se bilder på mig med min fina 32 veckorsmage!
 
#creperiochlogi - #fårö - #fårögården - #gotland - #sudersannas - #tuttverket
1
Linnea Westling

Vilken magisk resa ni fick, ser helt underbart ut! <3 <3 <3