En känsla mellan liv och död.

Hej. Idag har jag haft en väldigt speciell dag. Jag fick feeling idag igen (!) och gjorde massa kul för mig själv. Jag har fått någon slags energi som det var länge sedan som jag kände. En känsla mellan liv & död på något sätt. Kan inte förklara det på något annat sätt. Som om allt håller på att lätta igen, men också att bara få njuta för egen del fast det är tufft just nu. Jag började min hemmadag med att mysigosa med Farkas och ta ut honom. Sedan la jag mig i badet en timma och började läsa en ny, spännande bok från bokklubben som jag är med i. "Osynliga världar", heter den. Därefter målade jag för första gången på över ett år. Det kändes så himla fint att sitta i soffan och bara vara i flowet. Jag njuter som bäst då. Jag vet inte vad jag ska kalla henne än, men det kommer väl när hon fått färg. 
 
Sedan bar det iväg till biograf Fontänen i Vällingby. Det är en av mina favoriter faktiskt, så fint skött och mysig. Jag tittade på Wonka och fick mig många härliga skratt. Om ni vill bli glada (särskilt när Hugh Grant kommer in i bilden) så måste ni se den! Jag har aldrig varit på bio ensam, någonsin. Det var en härlig upplevelse, att bara göra något kul med sig själv. Det var verkligen inte fel! Har för mig att jag hade detta som nyårslöfte en gång i tiden, men aldrig infirat mitt löfte förrän nu, 31 år gammal. Varför inte, liksom?!
Här är hon, min nya vän. Jag hoppas att ni haft en fin Lucia! Imorse blev jag och Trisse väckta av ett luciatåg som skred in på sjukhuset. Blev jätteglad trots att klockan bara var sju och jag vaknade abrupt av det vackra ljuset och sången. 💜 Vi får se vad jag hittar på nästa gång det är min hemmadag. Kirurgen sa igår att vi avvaktar i sex dagar till. Så vi kommer att vara på sjukhuset fram till nästa måndag. Förmodligen kommer vi att stanna lite till då han behöver vänja sig vid att äta igen, och så behöver vi också slå av maskinerna igen och vänja honom av vid det sockret som han får. Det kan ta lite tid, men förhoppningsvis så kommer vi att vara hemma till jul. Hoppas, hoppas och håller alla tummar och tår och tjenis med alla högre makter och sfärer!
 
1
Linnea Westling

Mysigt med ensambio! Och jättefin tavla <3 Kanske början på en tarotkortlek?! :D <3