Föräldraledig och förberedelser.

Från och med idag är jag föräldraledig (!) och det känns overkligt. Jag vet ju inte hur länge jag kommer att vara ledig innan han anländer. Det kan gå veckor, dagar? Vem vet? Jag har dock väldigt svårt att tro att han kommer att vara jättetidig med tanke på hur länge Gurkan stannade inne (10 dagar extra). Men vi får se, man vet ju aldrig. Kanske har han mer bråttom? 
 
Farkas har njutit och längtat lite efter sin kommande lillebror. 😍 
 
För några dagar sedan tvättade jag kläder i omgångar som en galning! Det var bra mycket mer kläder än vad jag från början kunde föreställa mig. Världens mysigaste tvätt. 💜 Det kommer att bli så fint att få klä på honom allt sedan, hoppas vi kommer att hinna använda så mycket som möjligt. Jag får visa hans rum sedan, som vi håller på med fortfarande. Jag som kommer att ha lite tid nu framöver kommer nog att pyssla en del där inne framöver. Idag så började jag också packa BB-väskan också. För nu kan han ju faktiskt komma nästan när som helst... 
 
Det kändes lite vemodigt att stänga dörren till jobbet idag. Jag åkte in en sväng och fixade med den sista posten. Och jag kommer ju inte fixa någon post eller jobba på nästan 1,5 år. Det hela kändes sorgsamt! Trodde mest att jag skulle känna en lättnad nu när jag är som en säl och otymplig som ett kylskåp. Men jag kommer faktiskt att sakna mitt jobb, och mina kollegor som är så fina. 💜 Som tur är så kommer jag nog komma på både fika och lunch några gånger innan det är dags för mig att återigen börja jobba. Men tills dess så får ni följa med på mina bravader här inne på bloggen!