Vardagsbestyr i september.

September är här och jag riktigt känner att hösten är på intåg. Finns det någon mer där ute som längtar lite tills löven ändrat färg? 💜 Nu är det inte många veckor kvar. Hela veckan har jag jobbat, och imorgon är det redan fredag (?) jag kan inte riktigt begripa att veckan har gått så himla fort. Är det alltid såhär när man jobbar heltid? Jag mår sådär just nu, mest för att jag har sådan jädrans mensvärk just nu, det är inte klokt. Jag har knaprat tabletter idag och inte ens naproxen hjälpte. Jag som trodde att jag hittat min mirakelmedicin, men icke! Tur att jag väntar på Vulverines bok som jag hoppas kan hjälpa mig, och visa mig nya sätt att tänka och förhålla sig till kroppen. I helvete heller att jag sätter in en spiral i min kropp. Det räcker gott och väl med P-staven som jag torterade mig med x2. Det hela känns inte rimligt med tanke på att jag passerat 30, jag är ingen vilsen tonåring längre. Nu är det dags för mig att komma överens med min kropp. 😇
 
Idag har jag haft fullt upp. Jag bestämde mig för att jobba hemifrån under dagen och direkt efter så for jag till föräldramöte på Gurkans skola. Det kändes helt overkligt att vara på plats med alla andra föräldrar, i samma rum och allt?! Det var inte igår. Jag tog dessutom emot en ny frys idag! Åh, så fin den är. Det har hänt mycket idag. 
 
Och jag är så himla trött. Det blir jag alltid när menshelvetet (får påminna mig själv om att vara snäll mot kroppen, som faktiskt är en del av mig) far genom kroppen på mig. Helt enkelt bli vän med fittan/livmodern. Yes, jag säger fitta. Har alltid gjort. För mig är det en feministisk handling. Lite som när ordet bög togs tillbaka. Den här dagen har inte varit den bästa dagen, det känns som att jag har kunnat somna stående typ. 😵 Jag hade inte tackat nej till lite helg snart. Vilken tur att fredagen snart är här! Så att jag kan vila, i alla fall litegrann. 

Annars kommer det inte att bli så mycket vila i helgen. Kalasfirande som kommer att bli kul, såklart! 💜 Och så kommer vi att fixa vårt badrum och ta oss till Hornbach för att såga till bänkskivan. Badrummet kommer att se ut som ett helt annat rum. Skulle ni vilja gå på en rundvandring här hemma? Jag kommer att utesluta Gurkans rum för det är hennes, och enbart hennes. Jag visar er gärna runt annars, i övriga lägenheten. Vi trivs väldigt bra och jag känner att jag inte vill flytta på mycket länge. Och den dagen vi flyttar så flyttar vi till ön för gott. 
 
1
Helena Jansson

Ja gärna en rundtur.
Jodu det där med kroppen är ett spöke.
Jättejobbigt är bara en piss i havet. Men för mej lindrades besvären ju äldre jag blev. Håller tummarna. Många kramar