Efter mörkret kommer ljuset.

Väldigt mycket har hänt den här veckan, och det kommer att hända lite till! Samtidigt som jag sitter med min C-uppsats. Den allra sista... kan ni gissa om jag är trött vid det här laget? Igår var jag inne på det sista seminariet och jag blödde i vanlig ordning näsblod på pendeltåget in. Jag kommer inte ifrån att jag känner av stressen inför både det ena och det andra. Det har varit lite mycket att tag nu, och jag är så trött så trött på att studera. I skrivande stund är det bara 29 dagar kvar av min utbildning och jag ska verkligen göra allt som står i min makt att bli klar med denna uppsats och få ett godkänt, det är allt jag strävar efter. 
 
Migränen har gjort sig påmind några gånger den här perioden och det är inte kul. Jag ska be om hjälp med det här, jag vet. Jag känner mig så extremt obekväm när jag ber om hjälp bara. Även det något att ta tag i, varför känner jag så? Det är inte fel att be om hjälp, det är en styrka i sig, ändå så obekvämt. 
 
Igår passade jag på att fara förbi KB också för att hitta inspiration i en teoribok som var väldigt svår att få tag på. Jag känner inte för att köpa dyr studentlitteratur nu såhär på sluttampen. Så tur att det finns bibliotek att frossa i! Och jag på det allra finaste. 💗 
 
Till en annan väldigt rolig nyhet, för nu blev det ju fan lite deppigt och grått här: Idag firar Mani och jag 6 år som tillsammans! 💗 Det ska vi göra på ett av mina favoritställen; Ramblas som är ett tapasställe med så god mat. Det ser jag fram emot! Ta bilen in och bara njuta, kanske äta en glass efteråt? Tänk er. 6 år! Så länge har jag aldrig varit tillsammans med någon förut, det är rekord (!) och självklart ska vi fira det. Den första augusti flyttar vi ju dessutom... en trappa ned... till en jättelägenhet. Jag har så mycket att se fram emot den här sommaren. Gotland, Göteborg... massa äventyr som väntar runt hörnet. Jag ska bara bli klar med det jag tagit mig för först.
 
Dags att piffsa till sig! 💍
 
1
Hannas krypin

Stort lycka till med uppsatsen, du kommer fixa det. Grattis till era 6 år tillsammans. Stort ju!

Svar: Tack så mycket! <3 Snart är jag klar, och då blir det firande igen. :)
frokentrad.se