Kanaans Trädgårdscafé | Långledigt.

I helgen besökte vi Kanaans Trädgårdscafé. Vi bor så nära att det är promenadavstånd. Kolla, vilket tjusigt hus! ↓ Och inredningen, den är ljuvlig. Jag hade inte tackat nej till ett sådant sommarhus. Som vi för övrigt planerar för att en dag ha på Gotland, och på sikt flytta dit... 💜
 
En stor persisk matta, en tjusig kakelugn, klassiska caféstolar som jag alltid glömmer namnet på. Lampan stor och maffig, små fina pelargoner. Kan man begära något mer av livet, så säg? För att inte förglömma de gamla, knarriga golven.  
 
Så trevligt, både sommar som vinter! 💜
 
Jag blev glatt påmind om mitt gamla bord som jag lämnade kvar i stugan.  
 
Jag, lite småbränd och Farkas, något uppspelt över mysfaktorn.
 
Vi tog oss varsit danskt rågbröd med morotshummus som jag vill testa göra hemma, för det var himla gott alltså. Jag dricker inte vanligt kaffe längre, så jag brukar ta apelsinjuice emellanåt när vi är ute på galej. Denna är från räddade apelsiner.  
 
Ja, ni ser ju vad generöst med hummus. Det var så himla gott! Och det är absolut inte sista gången vi besöker denna pärla. 
 
Mani överraskade mig med en chokladboll och den var lika god som smörgåsen! 
 
En stor, drömsk veranda. Besök gärna detta ljuvliga café nästa gång du är i Västerort. Du kommer inte att bli besviken, det vill jag lova! 😍
 

☾ Resor, ☾ Restauranger & caféer | #kanaansträdgårdscafé | |
Upp