Arkivariens första jobb & en sommaruppdatering.

Sommaren fortsätter och det är redan den 8/7, hur nu det är möjligt! Sommaren rusar förbi för mig, gör den det för er också? Mycket har hunnits med sedan sist och minst lika mycket har jag kvar. Jag har även fått ett jobb, något som gläder mig väldigt mycket! 💜 Det är en tidsbegränsad anställning till och med årsskiftet, men vad gör det? Det kommer att bli så kul att äntligen få jobba, och slippa studera med tegelstenarna till böcker. Att faktiskt få ta i lite med händerna, ja ni förstår ju hur trevligt jag kommer att ha det. Efter tre års studier kan jag i ärlighetens namn säga att jag har längtat lite efter att jobba och komma ut, träffa kollegor och ha lite rutiner. Jag har ju klarat mig alldeles galant ändå, trots coronan, men nu blir det andra bullar. Såvida inte coronan kommer tillbaka igen. Tror ni att samhället skulle stänga ned helt igen? Jag har personligen ganska svårt att tro det. Hoppas inte! 
 
Mitt blivande jobb är gångavstånd från mig. Det tar typ 10 minuter med Sparken och säkert ungefär lika lång tid med den hederliga trampcykeln. Jag ser fram emot att inte göda SL, som jag tycker har blivit alldeles för dyrt. Snåljåp som jag blivit, mjehehe. Jag kommer hädanefter främst att ta mig till jobbet by cykel! Skönt för då får jag motion också. Inte tar jag tuben, tre stationer bort? Så ni anar väl att jag har det rätt bra. Igår träffade jag min broder från en annan moder + hans kompis, som var finfin! Vi gjorde stan, drack alkohol (som tonåringar, tycker i alla fall jag som är relativt grön gällande festerier) och spontanbowlade. Finns ingenting som får mig att gå igång som bowling. Blir på riktigt som ett barn, ett välbehövligt andningshål för min del. Jädrans vad kul vi hade, jag skrattade och bara njöt av förstaklassigt sällskap. 😎 Precis vad jag behövde! Det gör vi snart om, men då är det vi som kommer till Arboga och gör stan relativt osäker! 💜 
 
Snart åker vi till Gotland också, och kommer att stanna där i en hel vecka. Det kommer att bli så mysigt och jag känner stort pirr inför våran resa! Tänk, snart är vi iväg och får befinna oss i den magiska gotlandsluften. 💜 Jag saknar Gotland varje dag, och drömmer mig alltid bort dit när jag ska sova om kvällarna. I mina meditationer befinner jag mig ständigt på Sudersand. Åh, som jag längtar och glittrar över den kommande resan. Det är tredje året i rad som vi besöker Sveriges vackraste ställe. Det är en ynnest att kunna resa som vi har gjort, jag är tacksam att Herr Träd älskar Gotland lika mycket som jag. En dag kommer det förmodligen att vara vår ö permanent, jag kan knappt bärga mig till den dagen.  
 
1
Linnea Westling

Tjoho, hurra och GRATTIS igen, kära vän! :-D <3