Gotland, Göteborg & flytt.

Hej i sommaren! Nu var det väldigt länge sedan sist jag skrev ett inlägg, så här kommer ett superlångt! Vi har varit på många äventyr nu i sommar, och det allra största var såklart resan till Gotland, till vårt kära Fårö som vi varit på besök hos för tredje året i rad. Trots att vi för blott en vecka sedan flyttat längtar jag tills den dagen vi tar alla våra grejer och flyttar till Fårö på heltid. 😌 Det är en av mina största drömmar. Nåväl, häng med på bildregn! ↓
 
Creperiet på Fårö. 💜 
 
Lite ballt med bilarna ändå. Det hade de grejat sedan förra sommaren! Hur de har gjort, ja det är en helt annan femma... 
 
Njut på Sudersannas, även detta ljuvliga hak på Fårö. De har de godaste pommesen i hela vida landet. 
 
Hälsar alltid på kompisarna. 💜
 
Farkas första sommar själv på ön. Förra var de två, nu bara en. Men ditresan gick bra och även hem. Tror han njöt varenda sekund av den underbara naturen! 
 
Ett supermysigt ställe som jag dessvärre glömt namnet på. Men de hade en eld (?!) igång i den hettan. Ljuvligt, vad mer att säga? Hur kan exakt ALLT vara vackert? Jag älskar Gotland. 💜 Min konstnärssjäl njuter varenda sekund, lugnet som lägger sig. Längtar tillbaka så fort jag åker därifrån. 
 
Bland det GODASTE jag någonsin ätit, på Fårögården. En blandning mellan gotländsk mat och medelhavsmat. Den bästa kombon! Vi bara njöt av varje tugga. 
 
Något senare for vi till Ullevi för att titta på Rammstein. Vilken show, är såld! Det var hur kul som helst att titta på bandet, och från så pass nära håll också. Eftersom jag är så kort (163 cm) så ser jag i vanliga fall ingenting på konserter. Men vi stod nästan längst fram, i mitten, så jag såg exakt allt som utspelade sig på scen. 😇 En resa som jag sent skall glömma! 
 
I Göteborg bodde vi på spa och Farkas fick följa med. 💜 Arken Spa & Hotell. Rekommenderas! Vi somnade typ i en av deras pooler och varvade med bastu/bad/isvak. Fantastiskt! 
 
Blev lite kär i tavlan närmast oss i bild. Tillsammans så fina. 
 
Spaet har en konstprofil och jag tror att de flesta av konstverken också säljs, förmodligen lokala konstnärer? Det var hur härligt som helst att vara där. Jag hoppas verkligen att vi åker dit igen för avkoppling nu när vi båda jobbar heltid. 
 
Mm, Göteborg! En stad som jag gillar och drömde om när jag var yngre (innan jag varit på Gotland). 
 
Sedan, strax därefter, var det dags för oss att flytta en trappa ned i samma hus som vi bott i 5 år. Nattfjärilen sa hejdå till mig, som den alltid gör. Nattfjärilen är för mig ett speciellt djur, ett slags kraftdjur som ofta kommer till mig med budskap. Ni som känner mig vet att fjärilar har dykt upp på de mest märkliga av ställen. 💜
 
Och slutligen: inte ens i närheten av slutresultatet. Som vi kämpat, jobbat och harvat. Nu ser det jättefint ut hemma hos oss. Men redan nu på lördag kommer ett lass från IKEA till oss. Större lägenhet → lite fler/anniorlunda möbler. Gurkans rum kommer i stort sätt att förändras från grunden. Nu när hon är 9 år vill vi ha ett ordentligt skrivbord och sådär till henne, en rejäl bokhylla. Jag tror hon kommer att bli jättenöjd och tycka att hon fått värsta superrummet! 💜 Annars så har vi beställt två fåtöljer bland annat. Min gamla Stockholmsfåtölj får flytta till ett nytt hem. Lite med sorg i hjärtat säljer jag den, eftersom Abra älskade den där fåtöljen. Men det är dags för den att vara någon annanstans. 
 
Kan ni tänka er att vi kommer att ha en köksö i vårt kök? Inte för att vi direkt kommer att använda den som en köksö, men det är så himla stort allting? Vi promenerar liksom runt i denna lägenhet, 97 kvadrat stor? Vilket liv jag lever, vi lever. Det trodde jag inte för några år sedan, aldrig någonsin. 💜 Månaden som kommer får jag min första heltidslön för ett kvalificerat jobb. Mm, den ni! 
 
#flytt - #fårö - #göteborg