Snöflingor första april.

Nu är min praktik slut och numera umgås jag med den här charmören varje dag. ↓ Det är inte helt fel det heller, men jag saknar redan min praktikplats och hoppas att jag en dag kan komma tillbaka som arkivarie. Nu har jag ett nytt mål, och det känns alltid lite extra bra i hjärtat! Tänk, nu har jag bara en C-uppsats kvar och sedan är jag färdig. Min utbildning kommer att vara klar! Snart! Efter tre års studier. Söker jobb för fullt just nu och hoppas på napp någonstans. Vill få så mycket erfarenhet som möjligt och jag ser verkligen fram emot att få jobba. Men först, kanske lite efterlängtad semester i sommar? Vi får se vart vinden för mig. 
 
Här hemma känns det inte så konstigt utan Abra som jag först hade befarat. Jag har ju Farkas, som far runt som ett litet moln, och han bits och märks minst sagt. Det är tomt utan Abra, och det är tråkigt att hon inte är här. Ändå är hon alltid närvarande. 💗 Snart nalkas helgen och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på för roligt dessa två dagar. Det enda jag riktigt vet är att Gurkan har dans och att hon är bjuden på kalas på söndag. Så lite skoj ska vi allt ha! Jag hade velat åka till Skansen eller något liknande, dessvärre så är det jättekallt ute och nu yr stora snöflingor där ute. Lite som ett aprilskämt. Jag hade tänkt lägga ut ett hemskt aprilskämt (som eventuellt några av er hade blivit glada av) men jag kom på mig själv med att det nog är lite för magstarkt, så jag struntade i det. Haha, hade dock varit kul att se fölks reaktioner! Men, men. Så tragiskt och kul ska vi inte ha det. 
 
Helgen väntar mig. Och efter det är det dags att stämma träff med min handledare som ska leda mig genom min sista C-uppsats. Jag tror att jag har fått samma handledare som jag hade på min första B-uppsats! Jättekul, henne känner jag ju faktiskt igen. När den är färdig har jag författat två och dessa får räcka för mig. En dag kanske jag läser vidare, men den dagen kommer inte infinna sig till hösten. Trevlig helg, kära vänner!