En eftermiddag på Tom Tits och Hobbitjaget.

Igår for vi till Södertälje på en tripp mot Tom Tits. Jag hade inte varit där på minst 20 år (?) inte vad jag minns i vilket fall som helst. Mycket av det som fanns där då fanns kvar nu, om än uppdaterat och bättre organiserat antar jag. Det var väldigt spännande och jag och Mani tyckte nog att det var minst lika spännande som Gurkan. Jag tog bara kort på de ballaste momenten. Här ett gult rum:
 
Det påminde mig om en händelse på Konstskolan som jag gick i för flera år sedan. Där bjöd de in en ljuskonstnär (eller vad han nu var) och han hade något slags ljus med sig som gjorde hela rummet svartvitt. Det var en sådan omvälvande upplevelse att jag tänker på det än idag. Därav min faschination för det gula rummet. 
 
Jag stannade nog där inne lite väl länge. 
 
Men jag kunde inte slita mig. Tänk om vi bara såg allt i en specifik färg? Det är just därför jag ibland frågar färgblinda hur de ser en viss färg. Jag tycker det är jätteintressant, att vi alla upplever färg så pass olika. 
 
En av speglarna förvandlade mig till en Hobbit.
 
Mjehehe... 
 
Och något som stack fram framtill? 😂
 
Dans på skärm. Gurkan & Mani. Jättevackert. Blev skitinspirerad av detta rum. Även där var det svårt att slita sig. 
 
Som moderna änglar. 
 
Det är så kul att åka någonstans och bli lite som barn på nytt. Även fast jag aldrig någonsin riktigt känt mig som ett barn. Men då kan man ju alltid leka barn nu såhär strax innan de 30. Det fanns även en vattenstation där vi kunde tvätta händerna. För det ville åtminstone jag göra efter att jag tagit på en massa objekt. Ja, jädrans vilken lördag vi hade! 💗 Jätteroligt!
 
☾ Resor | |
#1 - - Linnea Westling:

Vilken drömdag! :D Jättefina änglar <3

Upp