Bio, libanesiskt och ännu en helg är över.

I lördags blev jag överraskad av min karl som bokat bio (Fantastiska vidunder) och direkt efter åt vi en helt vegetarisk avsmakningsmeny på Tabbouli. Det var extremt gott och vi åt så magarna stod åt fyra kanter. Men det var en skön mättnad, inte så att man mår sådär dåligt och inte vet var man ska ta vägen. Vi hade en toppenhelg! I söndags for vi till Mall of Scandinavia och hämtade ett superb rivjärn, eller vad det nu heter som vi ska använda till allt från vitlök till parmesan. Vilka livsnjutare vi är. Det är ett under att vi väger en bra bit under 100 kg!   
 
De kom in med maten i två omgångar. Alla röror, allting är så fantastiskt gott. Det smakar så mycket! Och det älskar jag. Inget fjös. 
 
Tänk vilken helg vi har haft. 😍 Och snart, mycket snart är det helg igen även fast det endast är måndag. Hinner ni med era veckor? Det gör inte jag. Idag är det exakt 52 dagar kvar tills jag tar examen. Ivrigt tittar jag på min nedräknare och förundras att dagarna tar vägen någonstans, men jag ser inte längre vart. Vädret växlade om på en dag också. Från att ha haft snö och decemberväder blev det varmt och soligt. Här utanför tror jag gubbarna har börjat sopa bort gruset vilket betyder att jag snart får användning för mina najsiga skor! Kanske, kanske är det dags att säga adjöken till strumpbyxorna för solen. Som jag längtar! 
 
#fantastiskavidunder - #tabbouli