Höstmössa, nya tider & ett hej bara.

Hallå i hösten, den riktiga hösten! Känner ni att det är kyligt ute nu? Jag plockade fram min mössa igår eftersom jag annars hade frusit om öronen. Det blåste lite på Söder. Visst är det mysigt med höst? Jag har kommit på mig själv med att tycka att det är riktigt festligt med mörkret. Just kanske för att sommaren blev så bra med alla roligheter och aktiviteter. Numera tänder vi ljus och kryper upp i soffan om kvällarna. Tittar på roliga serier för nu har det ju kommit flera stycken på rad! Vantarna kommer snart att åka fram också. Myselimys! 
 
I helgen var jag på mediumutbildningen. Jag kan i princip inte berätta något alls mer än att det var jättekul, jättefantastiskt och det kändes som att komma hem. Kort och gott. Detta är precis vad jag har letat efter och längtat efter så länge jag kan minnas. Jag har sprungit runt och letat efter den där extra biten som jag ibland har trott varit något annat, men så har det visat sig vara fel. Nu är jag rätt. Så tacksam! ♥ Så vill ni komma till mig på övningssessioner framöver säg till. Ni vet var ni hittar mig! För det jag gör framöver det är att öva, öva och åter öva för att träna upp mig.
 
Jag har inte fått mycket gjort idag mer än att jag har tvättat mängder med kläder, lämnat Gurkan på skolan och rotat runt i förrådet. Jag hämtade upp alla höstjackor och i min förvirring så trodde jag (jävlar!) att jag kastat alla höst och vinterskor av bara farten sist jag rensade. Det visade sig att jag hade gömt skorna lite väl och att de låg där i tryggt förvar. Shit, jag fick panik. Hehe. Undrade hur i helskotta jag skulle förklara detta för min fästman. "Det är ingen fara. Jag har gjort något skitdumt. Är det okej om jag köper skor till dig i all evighet nu och framåt för jag har råkat kasta bort alla i min iver att städa?" Mm. Ni kan ju förstå hur det skulle ha blivit. Gud, herre herre Gud. Det är skor för flera tusen som skulle ha gått förlorade... 
 
Nej, hörrni. Dags att försöka studera lite i alla fall. 
 
☾ Vardagligheter | |
Upp