Hösten är här. Jag också. En stund.

Veckorna har gått sedan sist jag var inloggad och skrev ett inlägg. Jag lovade er att fler Gotlandsbilder skulle komma upp här och bilderna är ju fortfarande inte uppladdade! Det beror helt enkelt på att jag numera är student (på riktigt, på plats) vilket jag inte varit sedan 1,5 år. Jag känner mig ringrostig och stundvis lite förvirrad och gråtmild som Jesus här nedanför. ↓ Det har varit mycket. Särskilt under första veckan då vi skulle vara på plats fyra dagar i streck. Mm, som sagt ringrostigheten satt i där och då. Börjar mjukna upp nu, men som ni vet är jag lite seg emellanåt. Gillar att vara hemma och skrota. Och laga mat som tar skitlång tid! Jag har helt enkelt inte börjat vänja mig än vid min nya livsstil. Men, det får väl ta den tid det tar.
 
Nu har jag "bara" fyra tentor och två c-uppsatser att skriva innan jag kan titulera mig arkivarie med inriktning idéhistoria. Det kan också beskrivas som följande: Degree of Bachelor of Arts in History of Ideas and, if a Bachelor's thesis in Archival Science has been written, Degree of Bachelor of Arts in Archival Science. Just eftersom jag kommer att ta en kandidat i både Idéhistoria och Arkivvetenskap. Ja, men det blir väl roligt! Bara ett år kvar nu. Sedan kommer högskolan aldrig att se mig igen förmodligen! 
 
Bilderna kommer, lovar! Jag ska bara hitta ro till att sätta mig ned och skriva ett riktigt mastodont-blogginlägg till er. Sommaren lider mot sitt slut och fast solen skiner så är det en kyla i luften som inte fanns där förut. Hösten är en av mina favoritårstider. Gillar alla tre och minst vintern med snö trots att det visade sig att jag är något av en naturbegåvning på skidor (?) Jag hoppas att ni mår bra och att ni har ordentliga höstskor som väntar er.