Osminkad, håret på ända & trötthetens faktum.

Jag börjar mitt blogginlägg med följande: Finns det någon där ute som sitter på tips vad man kan göra om man är superskittrött när man har mens? Jag har (närmare 30) börjat få lite hormonella obalanser och är som jag nämner ovan, otroligt trött varje gång jag har mens. Jag vill på riktigt sova (!) på dagen vilket är olikt mig som aldrig kan det annars. Detta är jättejobbigt då jag blir som utslagen. Och mens, ja det har jag tyvärr en gång i månaden. Ni anar inte hur mycket jag längtar tills den dagen mensen är klar och finito. Förr eller senare så sker det. Då skall det firas, jajamän! Kanske är det då jag ska ha en sådan där brakfest som jag aldrig tidigare haft? Haha. Någon som har tips på hur man blir piggare? ♥ Vitaminer, promenader, ja precis vad som helst! 
 
Mörkret gör sitt till såklart, men även stressen från förra veckan. Jag är så trött på att studera nu att jag inte vet om jag kan beskriva det rättvist i ord. Jag försöker att hålla i, och som jag kanske nämnde i ett tidigare inlägg så räknar jag ned till min examen i juni 2022. Bara för att ha en riktning, något att kunna hålla i när det känns som jobbigast och tråkigast. För nu är det seeegt. Önskar så att jag hade kunnat säga nu på sluttampen att det är så jävla kul att jag vill studera tills jag blir 102. Men nä. Antar att det blir en liten tillställning (men inte lika stor som när mensen sinat) i juni när jag är arkivarie. Förhoppningsvis. 
 
☾ Studenteriet | |
#1 - - Linnea Westling:

Järntabletter! <3 Och järnrik mat. Ät mycket ägg, spenat och cashewnötter. Spenatomelett ät bäst! Eller be sjukvården om järninfusion som jag :P

Svar: Köpte järntabletter igår och de är på väg hem redan idag. :) Och så köpte jag D-vitamin också (solen som försvinner orsakar trötthet) så jag hoppas verkligen att det funkar på mig! <3 Äter ägg när jag får tillfälle och sådär. Men får börja äta spenatsmoothies oftare igen. ;)
frokentrad.se

Upp