Kristaller & idéer om salvia.

Såhär ser det ut hemma hos oss - fullt av kristaller! ♥ Jag har dem lite vartstans men har samlat dem främst på ett ställe. Vad gör jag då med alla dessa kristaller? Jo, jag använder dem! Egentligen så räcker det bara med att titta på dem så blir jag glad. Så vackra som de är! Det är ofattbart att dessa kommer från vår jord, som hon skapat själv. Kristaller går att ladda med intentioner och önskningar. Jag ser dem som små hjälpredor och bär oftast med mig kristaller. Både som de är, men också i smycken helst nära hjärtat.     
 
Jag började samla på kristaller i januari 2020. Sedan dess har de blivit fler och fler och dessa som ni ser på bild är bara en bråkdel av alla jag har skaffat mig sedan dess. 
 
När jag fått hem nya kristaller så renar jag dem alltid i salt (helst havssalt, men på senare tid så använder jag vilket salt som helst och det har funkat lika bra). Innan jag lägger dem i salt (ca en vecka) så renar jag kristallerna under vatten om de tål det. Det finns många olika sätt att rena kristaller. Vissa använder salvia, andra solljus. Jag renar dem i fullmånens sken en gång i månaden. Då samlar jag ihop alla i en glasskål efter att jag badat dem och sätter dem i fönstret. När vi har ett hus så kommer jag att ladda dem utomhus direkt i månljus. Såklart passar jag på att göra månvatten i fullmånens sken också. Då använder jag mig av en glasflaska och häller vatten i den för att sedan låta den dra åt sig månljuset. ♥ Månvatten är bra att använda vid magi eller för att få mer energi. 
 
Det sägs att kristaller höjer våra vibrationer och jag tycker mig verkligen ha märkt det! Jag älskar verkligen mina och de är så vackra! Förmodligen kommer jag att fortsätta att samla på kristaller under mitt liv och min dröm är en dag att ha ett riktigt kristallrum med alla mina andliga ting. 
 
En liten fotnot (hehe) angående salvian: Jag vet att det pågår en hetsk debatt där ute i den andliga världen. Jag använder salvia, inte ofta, men ibland i renande syfte. Det finns vissa som menar att det är kulturell appropriering att använda salvia men jag är av den tron att vi människor levt många liv och att vi inte är bundna till vår nuvarande nationalitet. (Vi kan ha bott över hela världen, varit både män och kvinnor och allt däremellan). Jag sätter punkt där.  
 
☾ Andligt, kristaller & medialitet | #andligt, #kristaller, #salvia | |
#1 - - Linnea Westling:

Vilken helt underbar samling! :D <3 Tack för alla bra tips! <3

Upp