En liten och en stor Farkas.

Min lilla kille har blivit större. ♥ Han har bott här hemma ett tag nu, lillkisen. Den 6 juni blir han 5 månader! Hur galet är inte det? Busigare (och jobbigare) än någonsin. Men han får vara hur jobbig han vill. Blir man större, och snart tonåring är det ju inte speciellt konstigt. Hormonerna i kroppen bara flyger omkring!  
 
En 20 veckors kille! Lite hårigare - lite större. Och han väger mer. Mycket mer.  
 
Liten gosis. Tror han är typ 8, 9 veckor här. Så liten! Visst har han vuxit? Jag tycker att han ser ut som en helt annan hund nu. Han har börjat bli lite mer "avlång" eller hur jag nu ska förklara. Tidigare var han mer som en liten boll. Allting liksom lite centrerat. Han är så vacker, så vacker! ♥ 
 
Har någon av er tips på hur man får en hanvalp rumsren? Han skvätter bra mycket mer än vad Abra någonsin gjort, och det gör han lite när som. Är ute med honom så mycket jag bara kan, men han skvätter ändå. Sätter sig ned lite här och var. Jag skäller aldrig på honom för det såklart. Men tänker ändå kasta iväg denna fråga ifall det är någon som har tips & idéer som mottages tacksamt. 
 
☾ Abra † & Farkas | |
Upp