Ceasarsallad & oummmm.

Redan den 16 juni? Och snart är dagen slut? Jösses. Som jag har nämt i flera hundra inlägg tidigare så går min tid så extremt snabbt. En dag för mig är som en halv dag. Jag skojar verkligen inte. Hur ska jag hinna med det jag vill hinna med? Min sommarkurs har börjat nu och på fredag ska den första uppgiften lämnas in. Jag som har så mycket annat roligt som jag vill läsa istället. Jag klämmer in lite andliga texter lite här och var. Men det blir mycket datorsittande, suck! 
 
Idag blev det en ceasarsallad med alspånsrökt tofu + portabellosvamp. Självklart är det ni ser på toppen parmesan! Vad vore en ceasarsallad utan parmesan? Det är så salt och gott nu när det är varmt ute. Om någon av er undrar vad denna fantastiska tofu kommer ifrån så är den från Yipin.
 
Trots att mina dagar går så mediterar jag faktiskt mer nu än någonsin (!) vilket man kanske inte kan tro med tanke på att mina dagar går så fort som de gör. Att meditation är den bästa själsmedicinen är jag ledsen för att jag inte visste tidigare. Tänk vad mycket ångest (förmodligen) som jag skulle kunna ha skippat om jag visste. ♥ Såklart är det bra att jag började någon gång, men tänk vad det hade besparat mig! Nä, hörrenini! Badet väntar mig och min nackspärr som jag drog på mig på gymmet igår. 
 
#yipin