Midsommarafton och en 32 åring.

Midsommarafton spenderades på Taxinge slott. Där köade vi i 2 timmar (!) för att ta del av deras fantastiska fika. Och vet ni vad? Det var så jädra värt det! Vi vill gärna dit igen under sommaren, men då när det inte är så mycket folk. Vädret var fantastiskt och vi åkte bort från Stockholmsregnet. Följ med på vår sommartripp! ↓ 
 
Underbart vackert. Går det att se den ringlande kön redan här, månntro? 
 
Eftersom vi köat så pass länge så länge passade vi på att fika ordentligt. Jag hittade en ny favoritkaka men jag minns inte vad den hette. Den smälte i munnen! På riktigt, ser ni hur idylliskt med de stora träden i bakgrunden? Visste ni att precis nedanför Taxinge slott så finns det en badplats också. 
 
Där stack jag förmodligen för att fylla på med en påtår thé. 
 
Mina. ♥ Taxtanten fick vänta hemma då hennes hjärta är gammalt och inte gillar solen. Dessutom är hon ett redigt kakmonster vilket gör henne totalt omöjlig att ha med i fika/matsammanhang. 
 
2 kilos bebisen. 
 
... och jag som bara njuter! 
 
Adjö då kära Taxinge! Ses snart igen hoppas jag verkligen. ♥ Och då tar vi med oss badkläder om vädret tillåter.  
 
På söndagen så firade vi min kära fästman som fyllde hela 32 år! ♥ Det firades med chokladtårta och middag på Koh Phangan med familjen. Jättemysigt - som alltid! 
 
Dagen till ära var jag extra färgglad. 
 
Just ja. Jag glömde nämna att vi dessutom var på en 4H gård (vi hälsade också på hos Mulle Meck) mellan dessa aktiviteter. Där träffade vi får, bland annat. Farkas ville pussa på dem allihop. Svansen gick i ett på honom. Dessa var dagarna med stort D. ♥ Så roligt att uppdatera med händelserika dagar och med många bilder. Bilderna är tagna av både mig och Mani. Så några bilder har jag snott, hehe.  
 
#4hnorraängby - #taxinge slott