Spel, alkohol & ett berg fullt av apor.

Vilken kväll/natt vi hade igår! 2021 firades in ordentligt. Dagen började med att vi frenetiskt letade restauranger i sängen som fortfarande hade öppet trots corona. Många stängde redan klockan 20.00 och det är ju timmar kvar tills tolvslaget infaller. För en månad sedan så bokade vi bord på Shanti på Södermalm, som vi alltid brukar gå till på Nyår. Vi tänkte att det är bra att vara ute i god tid, ifall nu restaurangen skulle vara fullsatt. Dessvärre så hade de tyvärr stängt (!) utan att meddela men vi var inte sena med att hitta nya lösningar. Följ med oss på några glimtar av vårt 2021. ↓ 
 

Kände mig så fin igår! Med nyinköpt klänning från & Other stories och ett diadem som jag återupptäckt på nytt. Mm. Magiskt!

... och glittriga strumpbyxor dagen till ära! 


Han hade fluga på sig. 💛 Finns inget tjusigare än fluga! 


Oh! Delhi vid Brommaplan hade öppet. Hur bra! Så vi de enda (på hela kvällen förmodligen) som åt där. De hade en del som hämtade mat och gick hem förmodligen. Men vi, vi satt där och njöt som de enda sittande kunderna. 
 
Tjusigt värre. 💛 Älskar inredningen och dukningen. Kolla tallrikarna... 
 
Vi fick en skitkul kväll och (jag tycker) det bästa firandet hittills! Vi började med att äta god mat, säga hej till svärmor & Hasse. Sedan for vi hem och drack utav bara helsike framför klassiska brädspel. Diamanten, Fia med knuff och "Finns i sjön?". I många timmar satt vi och spelade. Sedan sprang vi ned till en Uber som väntade på oss för att ta oss in till stan. Närmare bestämt till Apberget som jag aldrig har varit på tidigare. Inte vad jag kan minnas i vilket fall som helst.
 
I år var det inga statliga fyrverkerier som det brukar vara vid Stadskajen. Men jädrans vad det smalls! Så mycket fyrverkerier var det länge sedan som jag såg. På berget stod vi och skrek tillsammans med andra och lyckoönskade varandra ett Gott Nytt 2021! 💛 Det var så härligt att samlas med andra (vet om problematiken, vet vet) men det var så jädrans fantastiskt! Fyrverkerierna var så nära att vi nästan fick dem på oss. Haha. Det var en magisk kväll & natt. Jag hoppas att ni hade det lika bra som vi. Gott Nytt 2021, vänner! 💛 Vi kommer att vara i "samma" energi som 2020 fram tills den 21/1-2021. Då kommer det att lätta upp mer och mer. 💛 Ser med spänning fram emot detta ljusår!
 
☾ Vardagligheter | #nyår2021 | |
Upp